SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal'ı sıkıntı bastı!

Yanal'ı sıkıntı bastı!

26 Kasım 2016 Cumartesi - 12:55




Pazar günü Gençlerbirliği ile karşılaşacak Trabzonspor'da sakat ve cezalı oyuncu sayısının fazla olması başkent deplasmanı öncesinde sıkıntı yarattı.





Sakatlıkları bulunan Mustafa Akbaş ve Fabian Castillo'nun yanı sıra cezalı Mehmet Ekici ve Okay Yokuşlu da zorlu deplasmanda forma giyemeyecek.

Savunma hattında cezası biten Uğur Demirok, Jan Durica ile birlikte forma giyecek. Sağ bekte Zeki Yavru, sol bekte Luis Ibanez forma giyecek.

Gençlerbirliği maçında orta saha kurgusuda değişecek. Teknik direktör Ersun Yanal cezalı Okay Yokuşlu'nun pozisyonu için Aytaç Kara'yı hazırladı. Aytaç'ın partneri ise Ogenye Onazi olacak.

Mehmet Ekici'nin yokluğunda Yanal farklı bir hücum organizasyonu kuracak. Son haftalarda sağ kanatta forma giyen Matus Bero, orjinal pozisyonu olan forvet arkasına dönecek. Kanatları ise Güray Vural ve Yusuf Erdoğan'a emanet edip en uçta ise Dame Ndoye'yi oynatacak.

Bu sezon forvet pozisyonunda forma giyen isimlerden istediği verimi alamayan Trabzonspor'da, Gençlerbirliği mücadelesi öncesinde Ersun Yanal'ın Dame Ndoye ya forma vereceği kaydedildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap