SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal onu aradı ve...

Yanal onu aradı ve...

25 Mayıs 2016 Çarşamba - 11:56




Ceyhun Gülselam bir kez daha Trabzonspor'un gündeminde...





Trabzonspor’da kadronun büyük bölümünün değişimi yoluna gidileceği netlik kazanırken, bonservisi elinde olan ve fizik gücü açısından da özellikle orta sahada rakiplerle boğuşabilecek oyuncu arayışlarına öncelik verildi. Bu noktadan hareketle, Ceyhun Gülselam bir kez daha gündeme geldi. Türkiye macerasına Trabzonspor ile başlayan ve Galatasaray ile Kayserispor’da da forma giyen Ceyhun, son 3 sezondur ise Bundensliga’da Hannover 96 takımında kariyerini sürdürüyordu. Ceyhun, 3 yılın ardından sözleşmesi sona erince serbest kaldı. Bordo-Mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal, yeniden Türkiye’ye dönmek isteyen Ceyhun Gülselam’ı, aradığı ve kendisiyle uzun bir süre görüştüğü kaydedildi.

CEYHUN TRAZONSPOR’U BEKLİYOR

Bir yandan Bundensliga’daki bazı futbolcularla ilgili bilgi alan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, diğer yandan da Ceyhun Gülselam’a şu andaki durumunu sorduğu, geniş bilgi aldığı ileri sürüldü. Bu görüşme sırasında Ceyhun’un da bonservisinin elinde olduğunu ve yeniden Türkiye’ye dönebileceğini vurguladığı ifade edildi. Yanal’ın da bu durum karşısında, “Seninle irtibata geçeceğiz” şeklinde ifade kullandığı dile getirildi. Öte yandan Ceyhun Gülselam’a Bursaspor’dan ve Akhisar Belediyespor’dan teklif gittiği de dile getirildi. Ceyhun’un bu kulüplere henüz yanıt vermediği ve Trabzonspor’dan çıkacak habere göre hareket edeceği de vurgulandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap