SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal istifa mı etti?

Yanal istifa mı etti?

25 Şubat 2015 Çarşamba - 10:04




Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Ersun Yanal'ın istifa kararını kabul etmediği öğrenildi.





Trabzonspor'un Kasımpaşa'yla 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelen teknik direktör Ersun Yanal'ın, istenmesi durumunda görevi bırakacağını söylediği bildirildi. Bunun üzerine Hacıosmanoğlu'nun Yanal'a, "öyle bir şey olmayacak. Buradan gidersek ancak beraber gideriz. Bundan sonra istifa sözleri duymak istemiyorum" diyerek hocasına sahip çıktığı bildirildi.

YANAL İLE YENİLMEZLİK SERİSİ 6 MAÇA ÇIKTI

Napoli'ye karşı alınan ağır yenilginin ardından Avrupa Ligi'nde turu mucizeye bırakan Trabzonspor'da, Kasımpaşa maçında son dakikalarda kaybedilen 2 puan moralleri bozdu. Bordo-mavililer, Kasımpaşa karşısında kritik haftalar öncesi çok önemli 2 puanı İstanbul'da bırakarak, üst sıralara çıkma şansını kullanamadı. Birçok oyuncusunu sakatlık ve kart cezası nedeniyle oynatamayan teknik direktör Ersun Yanal, bu skorla yenilmezlik serisini 6'ya çıkarmış oldu.

DEPLASMANDA SADECE GALATASARAY'I YENEBİLDİLER

Ligde bugüne kadar 10 dış saha mücadelesine çıkan Bordo-Mavililerin sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Söz konusu galibiyet de Ersun Yanal'ın takımın başında mücadele ettiği ilk sınav olan Galatasaray deplasmanında gelmişti. Kalan 9 deplasman maçında ise Trabzonspor, gülen taraf olamadı. Trabzonspor, 10 deplasman mücadelesinde, 7 de beraberlik alıp rakip ağları 11 kez havalandırırken, kalesinde ise 14 gol gördü. Toplam 10 puan toplayan Karadeniz temsilcisi 20 puanı gerisinde bıraktı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap