SON DAKİKA



Haber > Spor > Yalı güçlü geliyor

Yalı güçlü geliyor

07 Ocak 2016 Perşembe - 10:51




Mavi-Beyazlılar dün gerçekleştirdiği olağanüstü kongre ile başkanlığa Şeniz Dervişoğlu’nu seçti.





Trabzon’un köklü kulübü Yalıspor’da dün yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa Şeniz Dervişoğlu seçildi. Faroz Kooperatifi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede açık oylama yapıldı. Çoğunluğun sağlanamadığı kongrede tek liste ile gidilen seçim sonucunda Şeniz Dervişoğlu başkan seçildi. Dervişoğlu, Yalıspor’u kısa sürede profesyonel lige çıkarmak istediklerini belirterek, bu yönde tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Yalıspor’un köklü bir kulüp olduğunun altını çizen Dervişoğlu, şöyle devam etti: “Bütün Faroz Mahallesi’nin gücünü arkamızda hissederek hedeflerimizi kovalayacağız. Şahsım adına bundan önceki yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kuruluyla birlikte Yalıspor’u gerek kurumsal gerekse sportif anlamda başarıdan başarıya taşıyacağız. Öncelikli hedeflerimiz arasında tesisleşme var. Altyapıya da gerekli önemi verip A takımımızı da en kısa sürede profesyonel lige taşımakta kararlıyız.”

İşte yeni yönetim

Şeniz Dervişoğlu başkanlığınraki yönetim kurulunda; Osman Şefik Erkaya, Yaşar Aydın, Mustafa Kemal Şanlı, İsmail Erkaya, A. Kürşat Başkan, Murat Barçın, Sabri Demirkaya, Serdar Altıntaş, Vedat Emre Çakır, Ömer Usta, Ferdi Sakallıoğlu, Mustafa Kavuzoğlu, Hakan Turan, Hüseyin Aslan, Cengiz Dervişoğlu, Temel Kar, Çağatay Kuleyin, Cem Esmer, Yalçın Köroğlu, Zekeriya Hardaloğlu ve Emrah Urcu yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap