SON DAKİKA



Haber > Spor > Yabancı yapamaz ve de yapmaz…!

Yabancı yapamaz ve de yapmaz…!

13 Ocak 2016 Çarşamba - 09:36








Kupa maçlarının statüsü gereği, ilk gruplar... Kolay rakiplerden oluşur. O nedenle bazı teknik adamlar... Gençlere ve forma şansı bulamayan oyunculara şans verirler. Verilen bu şansı kendileri için bir fırsat olarak algılayan... Ve bunu iyi değerlendiren oyuncular. Kadroda yer bulabilme şansını artırırlar. Söz konusu duruma, Trabzonspor özelinde...

Bariz iki örnek olarak Soner ve Muhammet Beşir’i verebiliriz. Sadi Hoca, 7 tane alt yapı oyuncusunun katılımıyla... 18 kişilik kadroyu oluşturarak, Adanaspor maçına çıktı. Anlayanlar için çok anlamlı, çok değerli bir durum. Alt yapıya 10 dakikasını ayırmayan... Ahkâm keserek eleştirdikleri bu yapının... Meyvelerini sunma şansı... Allah’ın Sadi Hocaya bir lütfudur! Hoca da bunun farkında ve sergilediği tavırla takdir topluyor. Israrla yazıyorum, onun dışında bu takımın başında kim olursa olsun... O çocukların, bu takımda esamileri okunmazdı...!

Ve alt yapıdaki rezervden futbol kamuoyu haberdar olamazdı. Görev süresince aldığı neticeler değil...! Trabzonspor’u büyük yapan olguyu yerleştirme çabası... O formayı bir gün sırtına giymenin hayalini kuran oyuncularına bir umut aşılaması... Onların yetişmesinde çabası olan... Emek sarf eden hocaların... Daha bir moralle, iştah ve arzuyla işlerine sarılmasına...

Neticesinde; bilgi sahibi olmadan... Fikir yürütenlerin haksız eleştirilerine maruz kalan yapının üzerindeki ölü toprağı, Sadi Tekelioğlu sayesinde kalkmıştır...! Sahi, bu akşam maç yazacaktık hesapta... Milyon Euro’luk yabancılara gerek duymadan, işi görmüş bizim çocuklar. Ona ne şüphe..!

Yeni hoca için yoğun mesai harcıyormuş Sayın Başkan... Pek de “FEDA” gibi durmuyor zikredilen isimler. Neticelendiğinde merakla takip edeceğiz; Başkan’ın hocası, Trabzonspor’un hocasının yapamadığı... Başaramadığı neyi yapıp, başaracağını.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap