SON DAKİKA



Haber > Spor > Ya tamam ya devam

Ya tamam ya devam

29 Nisan 2018 Pazar - 09:00




Baysal İnşaat Düzyurtspor ile Arsinspor bugün oynayacakları karşılaşmaları kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.





TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Baysal İnşaat Düzyurtspor ile Arsinspor bugün ya tamam ya devam maçlarına çıkacak.  Turuncu-Yeşilli ekip ilk maçta 1-0 yenildiği Elaziz Belediye karşısında kazanmak zorunda. Deplasmanda oynanacak ve 15.30’da başlayacak mücadeleyi Direnç Tosunluoğlu yönetirken Düzyurtspor bu karşılaşmadan hem ikili averajda üstün bir skor elde etmek zorunda hem de diğer rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Ligde kalma mücadelesi veren Arsinspor ise sahasında Sultanbeyli Belediyespor’u ağırlayacak. Rakibi karşısında kazanmaktan başka çaresi olmayan Sarı-Siyahlılar bu mücadeleden üç puan çıkartıp Osmaniyespor yenilip ve Aydın 1923’ün puan kaybetmesini bekleyecek. Arsin İlçe Stadı’ndaki kritik mücadeleyi Turgut Doman yönetirken zorlu 90 dakika 15.30’da başlayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap