SON DAKİKA



Haber > Spor > West Ham United-Tottenham maç sonucu: 2-1

West Ham United-Tottenham maç sonucu: 2-1

21 Şubat 2021 Pazar - 17:42




İngiltere Premier Lig'in 25. hafta mücadelesinde West Ham United sahasında Tottenham'ı 2-1 mağlup etti. Mourinho'nun ekibi son 6 maçta sadece bir kez galibiyet yüzü gördü.





İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında West Ham United sahasında Tottenham'ı ağırladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi West Ham United oldu. Maçın 5. dakikasında Michail Antonio sahneye çıktı ve takımını 1-0'lık skorla öne geçirdi. 

Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu. Karşılaşmanın 2. yarısına da hızlı başlayan West Ham oldu ve 47. dakikada Jese Lingard sahneye çıkarak skoru 2-0'a getirdi. Mourinho'nun öğrencileri 2-0'lık skoru çevirmek adına bu dakikadan itibaren çok çalıştı ancak 64. dakikada Lucas Moura'nın golü yeterli olmadı. 

Böylece Tottenham sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmış oldu. Mourinho'nun ekibi son 6 maçta sadece 1 galibiyet alarak büyük hayal kırıklığı yarattı. Alınan bu sonuçla Tottenham 36 puanda kalırken, West Ham United puanını 42'ye yükseltti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap