SON DAKİKA



Haber > Spor > Waris şoku!

Waris şoku!

11 Ocak 2015 Pazar - 16:23




Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal'ın gözden çıkardığı Ganalı oyuncu Waris Majeed konusunda üst üste iki şok yaşadı.





 

Sezon başında Spartak Moskova'dan 6 milyon euro BONSERVİS bedeliyle alınarak KULÜP Tarihinin En pahalı transferlerinden biri 24 Yaşındaki forvet oyuncusu Waris Majeed olan, bir türlü Istenilen Performansı sergileyemedi. Vahid Halilhodzic Ersun Yanal'ın gözüne giremeyen genç yetenek, ligde forma giydiği 9 maçta golle tanışamadı, Ziraat Türkiye Kupası'nda imkb 3 gol kaydetti ettik. Gegbekli formu düzeyini tutturamaması NEDENİYLE Teknik direktör Ersun Yanal Waris'in da bu Oyuncunun talibi çıktıgında satılabileceği yönünde Rapor verdi.

İKİ ŞOK

Waris'in satılacağının duyulmasının ardindan Fransa'nın Lille kulübü bordo mavililerin kapısını çaldı. Kazıdığı belirlendi olamayacağı Ancak Yapılan Araştırmada, sezon başında Spartak Moskova Ile resmi maça çıkan Waris'in UEFA kriterlerine Göre Cardio sezon icinde Üçüncü Bir Takıma transferi. Eklendi bunun Üzerine Avrupa kulüplerine Waris'i satma şansını ertelemek Zorunda kalan bordo mavililer rotayı Arap yarımadasına çevirdi. Arap kulüplerinden Teklif beklenirken Ikinci Bir şok Daha yaşandı. Afrika Kupası Click Gana milli takımına çağırılan Waris Majeed, Avram Grant Tarafindan hazırlık dönemindeki Performansı Yeterli bulunamayınca geri gönderildi.Kaymakamlık direktör teknik Ettiği. Waris'in Afrika Kupası'nda sergileyeceği performansla transferini kolaylaştırmasını Bekleyen Trabzonspor'un bu umutları da böylece suya düşmüş oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap