SON DAKİKA



Haber > Spor > Waris pişmanlığı!

Waris pişmanlığı!

07 Mayıs 2015 Perşembe - 09:43




Waris için 20 milyon Euro'dan aşağıya satmayız diyerek 12 milyon Euro'luk teklifi geri çeviren Hacıosmanoğlu şimdilerde bin pişman.





Bord-Mavili takımda Waris pişmanlığı. Beklenen ğperformasnı bir türlü gösteremeyen Waris ile sezon sonu yol ayrımına gidilmesi bekleniyor. Sezonun ilk yarısında Manchester United scoutlarının izlediği Waris için devre arasında da Katar'dan 12 milyon Euro'luk teklif gelmiş ancak bu öneri İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından reddedilmişti. Ancak o dönem 20 milyon Euro'nun altında Waris'i satmama kararı alan Trabzonspor yönetimi şimdilerde bin pişman. Ersun Yanal'ın gözden çıkardığı Waris için United scoutları olumsuz rapor verirken, Katarlı taliplilerinin de geri adım attığı bildirildi. Waris'e kulüp bulunması için menajerlere talimat veren Hacıosmanoğlu, getirilen tekliflerin 6 milyon Euro'nun altında olması nedeniyle büyük bir şok yaşadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap