SON DAKİKA



Haber > Spor > Vur kır parçala bu maçı kazan

Vur kır parçala bu maçı kazan

14 Ekim 2023 Cumartesi - 14:53




ÜST üste aldığı galibiyetlerle şampiyonluk yarışında bende varım diyen 1461 Trabzon FK bugün deplasmanda Yeni Mersin İdman Yurdu’na konuk edecek. Saat 19.00’da Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Fevzi Erdem Akbaş yönetecek





TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1461 Trabzon FK 8. hafta maçında bugün deplasmanda Yeni Mersin İdman Yurdu’na konuk olacak. Saat 19.00’da Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Fevzi Erdem Akbaş yönetecek.  Akbaş’ın yardımcılıklarını Ali Gün ve Selim Şenöz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sabit Selvi.

AFYONSPOR, Diyabekirspor ve Van Spor karşılaşmalarından sahadan galibiyetle ayrılan 1461 Trabzon FK, Yeni Mersin idman Yurdu karşısında da 3 puandan başka sonuç düşünmüyor. Zorlu maç öncesinde tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapan kırmızı-lacivertlilerde Bahadır Erol ve Enes Karakuş dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Coşkundere’nin bileği bükülmüyor

1461 TRABZON FK teknik direktörü Ercümend Coşkundere’nin bu sezon bileği bükülmüyor. Ulaş Ulusan’ın ardından takımın başına geçen deneyimli teknik adam yönetiminde kırmızı-lacivertliler Afyonspor’u 3-0,Diyarbekirspor’u 0-1 ve Van Spor’u 4-0 mağlup ederek yeniden şampiyonluk yarışına ortak oldu.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap