SON DAKİKA



Haber > Spor > Volkan gibi patladılar

Volkan gibi patladılar

16 Ocak 2017 Pazartesi - 09:25








Çaykur Rizespor, ikinci devrenin ilk maçı sayılan Alanyaspor deplasman karşılaşmasında maçın hakemi Volkan’a rağmen patlamasını bildi. Devre arası transferlerinde istenilen “kral” oyuncu gelmemesine rağmen eksik kadrosu ile çıktığı Alanya karşısında yeşil–mavili ekip altı puanlık maçtan takım oyunu ile üç puana üç golle ulaştı.

Maça neredeyse soyunma odasına attığı golle 1 – 0 önde başlayan temsilcimiz, ilk devre sahada ne istediğini bilen, hatlar arasında uyum sorunu yaşamayan, sol kanatta iki “bücür” Özgür Çek ve İsmael’le estiren, sağ kanatta ise yeni yerine iyice ısınan Mehmet Akyüz’le tur bindiren Atmaca'da tek vasat altı kalan oyuncular ise stoper Ümit Kurt ve Jantscher oldu.

Defansın önünde tek on liberoda kusursuz işler yapan Saadane özellikle ikinci devre Kweuke’ye attığı kadife ara pasında hocasına “boşuna 10 numara arama, ben buradayım” der gibiydi! Şaka bir yana bu takıma yıllarca dediğimiz, arzuladığımız iyi bir 10 numara şimdileri değil de, sezon başında alınmış olsaydı bu takım yeri çok rahat ilk sekiz içinde olurdu. Tabi, kaptan Kweuke’ye bir kez daha özel parantez açmak gerekiyor.

Attığı iki gol dışında maçın hakemi Volkan Bayarslan’ın görüp de çalamadığı iki net penaltı pozisyonu var. Ben size bu satırlardan yıllarca bu lig kirli diye yazarım ve devamında da bu ligin “kertiğini” devre arası atarlar derim. Daha durun, ilerleyen haftalarda çok şeylere daha bir kez daha şahit olacaksınız!.. Alanyaspor yeni kurulan toplama takım.

Bu tip takımlara karşı oyun şablonu oturan, ayağa pas yapan ekipler (Konya, Başakşehir) gibi çok rahat maç kazanırlar. Bizim gibi doğaçlama oynayan ekipler 3 – 0 öne geçse de zorlanırlar. Sende iyi bir 10 numara olsa Alanya takımı maç sonunda plakayı (7) kalesine görürdü. İyi mücadele, takım oyunu ve Kweuke’nin iştahı sonrası kritik bir deplasman maçı daha kazanarak lige moralli bir başlangıç yaptık.


Yönetim, hocanın 10 numara isteğine kulak vermeli. Bunun yanında Türk ekonomisine yol veren Rizeli A.Ş ortakları da eskiden olduğu gibi “çorbada bizim de tuzumuz olsun” takviyesine devam etmeli. Başkan Kalkavan çok yalnız bırakıldı. Bu kadar hakaret, bu kadar ağır eleştiriler sonrası kim olsa elli kez bırakır gitmişti.

Sonrası ise Orduspor, Sakarya, Kocaeli olmuştuk! Tabi, Başkan da hangi ata oynayacağını iyi bilmeli. İşkembeden sallayanlar, takımın kötü zamanında “bir tekme de benden” diyenlere mahkûm olmamalı! Ne dersin Sayın Başkan, gelinen noktada devrimin neresindeyiz! Bu şehir hep birlikte daha iyisini hak etmiyor mu?

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap