SON DAKİKA



Haber > Spor > Vitor Pereira ile yola devam kararı aldı

Vitor Pereira ile yola devam kararı aldı

06 Ağustos 2016 Cumartesi - 09:21




Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'ya elendikten sonra camia içerisinde tartışmalara yol açan Vitor Pereira, şimdilik görevine devam edecek.





Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira’nın durumu sorgulandı. Yönetim, hocanın şimdilik görevine devam etmesine karar verdi.

PEREİRA YANLIŞ TAKTİKLE SAHAYA ÇIKTI

Monaco’ya elenmenin faturasını Portekizli hocaya kesen sarı-lacivertliler, dün Pereira ile bir araya geldi. Monaco maçında turun kaybedilmesinden sorumlu tuttukları hocanın taktiğini sorgulayan yönetim, özellikle üçlü savunmada ısrar edilmesini eleştirdi. Bu takımın dörtlü defansı da başarabileceğini dile getiren Fenerbahçe Yönetimi, Pereira’nın yanlış taktikle sahaya çıktığını ifade etti.

FENERBAHÇE VİTOR PEREİRA'YI GÖNDERMESİ HALİNDE TAZMİNAT ÖDEYECEK

Fenerbahçe bir yandan teknik direktör arayışlarına başlarken, Pereira’ya da son bir şans daha verildi. Portekizli çalıştırıcı eğer kısa sürede takım toparlanmazsa B planı devreye girecek. Fenerbahçe’nin Portekizli teknik adam ile devam etmesinin iki önemli sebebi bulunuyor. Bunlardan biri, ekibiyle birlikte kulüpten aldığı 4 milyon euro maaş... Portekizli’yi göndermeleri halinde bu parayı tazminat olarak ödemek zorunda olan sarı-lacivertliler, yeni teknik adam için de ayrıca bir mali yükün altına girecek.


Diğer bir etken de, yeni sezon öncesi takımın başına iyi bir teknik adam getirilmesinin zor olması... Bunun bilinciyle hareket eden Fenerbahçe Yönetimi, en azından arayışta bulunduğu dönem içerisinde Pereira ile devam edecek ve takımı rayına sokması için bekleyecek.

 (Skorer)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap