SON DAKİKA



Haber > Spor > Vesayet mi uygulanmak isteniyor?

Vesayet mi uygulanmak isteniyor?

09 Ocak 2015 Cuma - 11:07




Mali genel kurulda yarım kalan hesaplaşma bu kez Divan Kurulu başkanlığı için yapılacak seçimde görülecek gibi...





Yönetim kuruluna muhalif kanat, Ali Sürmen'i Divan Kurulu başkanı yapmak için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Muhalefet Divan Kurulu başkanlığını kaybetmemek için neredeyse 'adam adama markaj' yapıyor. Mali genel kurulun rövanşını almak için işi sıkı tutan muhalifler, Divan Kurulu başkanlığı adayı için Ali Sürmen isminde birleşti. Muhalefete yakın bir isimle konuştuk. Kendisine "Neden Divan Kurulu başkanlığı için bu kadar sık eleyip sık dokuyorsunuz, Divan Kurulu başkanlığını alsanız ne olur ki?" diye bir soru yönelttik. Aldığımız cevap ilginçti: "Yönetim kurulu, bütün yasal girişimlere rağmen alması gereken genel kurul kararını almıyor. Buna rağmen kulübü önemli derecede borçlandırmaya götürüyorlar. Burada Divan Kurulu'nun devreye girmesi gerekir ama her nedense mevcut Divan Kurulu bunları sadece seyretmekle kalıyor. Halbuki Trabzonspor'un tüzüğünde Divan Kurulu'nun yönetimlere telkinde bulunup, yaptıkları yanlışlara dur deme yetkisi var. Bu nedenle Divan Kurulu başkanlığı bizim için çok önemlidir" dedi. Ne derseniz? Divan Kurulu başkanlığını kazanmak isteyen muhalifler, yönetim kurulu üzerinde vesayet mi uygulamak istiyorlar? Sanki öyle gibi...

SİTEMİZ YENİLENDİ

Gazetemizin internet sitesi yenilendi. Yeni bir görünüm kazanıp daha zenginleşti. Şimdi ise her gün internet sitemize 100'ün üzerinde haber girmekte. Dünyada, Türkiye ve bölgemizde neler olup bitiyor, neler yaşanıyorsa, hepsini internet sitemizden anbean takip edebilirsiniz. Yeni internet sitemizi beğeneceğinizi umuyorum. Haber, spor, ekonomi ve magazin haberlerini takip etmek istiyorsanız sürekli bizde kalın. Asla pişman olmayacaksınız.

ÇARKIFELEK

Ne derler "Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır." Erkan Zengin'in durumu da aynen böyle oldu. 'Trabzonspor alıyor' yazıldı, sonra ibre Fenerbahçe'ye döndü. Hatta Erkan da "Ben Fenerbahçe'den başka bir takımda oynamam" dedi. Daha sonra Galatasaray'ın da talip olduğu söylendi. Ve sonunda ibre tekrar Trabzonspor'a döndü. Bizler daha ilk başlarda demiştik "Erkan Zengin birçok takımla transfer döngüsü yaşar, en sonunda Trabzonspor'a gelir" diye. Hani çarkıfelek vardı ya... Döndükten sonra çarkıfeleğin ibresi bir yerde duruyor. Erkan Zengin'in şu anki ibresi de Trabzonspor isminin önünde duruyor. Bakalım çarkıfelek nasıl sonlanacak?


KURTARMA OPERASYONU

Ne kurtulacak? Kimlerden kurtulmak isteniyor? Kimler kurtarma operasyonunu yapıyor? İş tam bir arap saçına dönmüş! Her kafadan ses çıkıyor. Çağrı merkezi odasına giriliyor, eski asbaşkanlar, eski yöneticiler başta olmak üzere, herkes kendi görüşünü ve fikrini söylüyor. Amma odadan dışarı çıkılınca, maalesef herkes bildiğini okuyor. Evet beyler, kurtarma operasyonunu eksik yapıyorsunuz. Böyle yapmanız halinde, biliniz ki kurtulan hiçbir şey olmayacak. Sizlerin yapması gereken, kurtarıcıyı bulmak. O yapılan toplantılardan edindiğimiz bilgilerde, yine bazı kesimlerin eski kalmışlıklarla devam ettiğini görmekteyiz. Yine yaptıkları tek bir şey var, o da Trabzonspor bizim olsun. Yok artık öyle yağma... İşler güçler bu kadar ucuz ve kolay değil. Sonra mı, neden sizin olsun?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap