SON DAKİKA



Haber > Spor > Veli ve Tolgay'da son durum

Veli ve Tolgay'da son durum

21 Eylül 2015 Pazartesi - 13:45




Siyah-Beyazlılarda uzun süredir sakatlıkları bulunan Tolgay Arslan’ın beklenenden 1 ay erken çalışmalara başlayacağı, Veli Kavlak’ın ise takıma katılm





Sezon başlamadan sakatlıklarla sarsılan Beşiktaş'a Veli Kavlak'tan kötü, Tolgay Arslan'dan ise iyi haber geldi. Daha önce "Ekim başında takıma döneceğim" diyen ve gelecek hafta koşu çalışmalarına katılması beklenen Veli'nin, tedavi sürecinin uzadığı ve aralık ayına kadar forma giymesinin zor olduğu bildirildi. 

Bu haber Siyah-Beyazlı teknik heyetin moralini bozarken, Tolgay'dan gelen olumlu sinyaller ise biraz olsun yüzleri güldürdü. En erken devre arası kampına yetişmesi beklenen Tolgay'ın iyileşme sürecinin bir ay geriye çekildiği ve ilk yarının son 2 haftasında forma giyebilecek seviyeye geleceği bildirildi. Hem Veli'nin hem de Tolgay'ın devre arası kampında tam kapasite ile takımla birlikte olabilecekleri dile getirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap