SON DAKİKA



Haber > Spor > Veldwıjk için başkan devrede

Veldwıjk için başkan devrede

07 Ağustos 2016 Pazar - 13:43




Çaykur Rizespor’un transfer listesinde yer alan Hollandalı dev forvet Lars Veldwijk için kulüp başkanı Metin Kalkavan devreye girdi





Avusturya kampı sonrası dün İstanbul’da başkan Metin Kalkavan ile uzun bir görüşme yapan teknik direktör Hikmet Karaman’ın transfer listesinde yer alan isimlerin bir an önce bitirilmesini istediği öğrenildi. Forvet transferi için düğmeye basan başkan Metin Kalkavan’ın daha önce gündeme gelen fakat İranlı Mehdi’nin transferi sonrası rafa kaldırılan Hollandalı isim Lars Veldwıjk ile telefonda görüştüğü seslendirildi. Geçen sezon kiralık olarak Hollanda temsilcisi Zwolle’de top koşturan ve ligde toplam 14 gol ve 8 asisti bulunan 24 yaşındaki oyuncu Lars Avusturya kampı sonrası dün İstanbul’da başkan Metin Kalkavan ile uzun bir görüşme yapan teknik direktör Hikmet Karaman’ın transfer listesinde yer alan isimlerin bir an önce bitirilmesini istediği öğrenildi. Forvet transferi için düğmeye basan başkan Metin Kalkavan’ın daha önce gündeme gelen fakat İranlı Mehdi’nin transferi sonrası rafa kaldırılan Hollandalı isim Lars Veldwıjk ile telefonda görüştüğü seslendirildi. Geçen sezon kiralık olarak Hollanda temsilcisi Zwolle’de top koşturan ve ligde toplam 14 gol ve 8 asisti bulunan 24 yaşındaki oyuncu Lars Veldwıjk, hava toplarında gösterdiği üstün hakimiyet ve bitiriciliği ile ön plana çıkıyor. Bu arada, Süper Lig’e bu sezon yükselen Adanaspor’un Hollandalı oyuncuyu listesine aldığı gelen bilgiler arasında. Başkan Kalkavan'ın bizzat ilgilendiği Lars Veldwıjk'ın durumu bir kaç gün içinde netlik kazanacak. , hava toplarında gösterdiği üstün hakimiyet ve bitiriciliği ile ön plana çıkıyor. Bu arada, Süper Lig’e bu sezon yükselen Adanaspor’un Hollandalı oyuncuyu listesine aldığı gelen bilgiler arasında. Başkan Kalkavan'ın bizzat ilgilendiği Lars Veldwıjk'ın durumu bir kaç gün içinde netlik kazanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap