SON DAKİKA



Haber > Spor > Varsa yoksa Galatasaray

Varsa yoksa Galatasaray

18 Şubat 2016 Perşembe - 08:22




Kayseri galibiyeti, söndü denilen Fırtına'yı yeniden estirdi. Avrupa Ligi adına pazar günü konuk olacağı Galatasaray'ı devirmenin hesaplarını yapan Tr





Trabzonspor seri galibiyet istiyor... Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Kayserispor’u devirerek teknik direktör Hami Mandıralı yönetimindeki ilk galibiyetini elde eden Trabzonspor, pazar günü Türk Telekom Arena’da konuk olacağı Galatasaray karşısında çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Hedef Avrupa Ligi

Türkiye Kupası’nda havlu atan, ligde de 3 maçının ardından galibiyetle tanışan Bordo-Mavili ekip, deplasmanda rakibini devirerek hem rakibiyle arasında bulunan 7 puanlık farkı kapatmak hem de gelecek sezon Avrupa Ligi’nde boy göstermek adına ‘ilk dört savaşında ben de varım’ demek istiyor.

Fırtına seri peşinde

Maddi ve sportif anlamda kötü günlerden geçen Fırtına, Kayserispor karşısında alınan galibiyetle bir hayli moral kazandı. Galatasaray’ın Lazio karşılaşmasından yorgun çıkacağını da hesaba katan Bordo-Mavililer, bu fırsatı iyi değerlendirerek Bursaspor ve Beşiktaş maçlarının ardından 2 maç üst üste kazanarak galibiyet serisi yakalamanın planlarını yapıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap