SON DAKİKA



Haber > Spor > Varsa yoksa El Kaddouri

Varsa yoksa El Kaddouri

31 Ağustos 2016 Çarşamba - 09:44




Bordo-Mavili yönetim, Napoli’ye sağ kanat oyuncusu için 2 taksitle ödeme koşuluyla 4 milyon Euro teklif etti, gelecek habere kilitlendi.





Trabzonspor yönetimi Teknik Direktör Ersun Yanal’ın gözdesi El Kaddouri için adeta seferber oldu. Bordo-Mavililer, Faslı yıldız için italya’nın dev kulübü Napoli ile masaya oturdu.

Trabzonspor yönetimi, daha önce italyan kulübüne yaptığı 3 milyon Euro’yu beğenmeyen Napoli’nin kurmaylarına yeni bir teklif sundu. Karadeniz ekibi fiyatı 1 milyon Euro daha artırarak Napoli’ye 4 milyon Euro teklif etti ancak bu parayı 2 taksitle ödemeyi önerdi. italyan kulübün ise, Bordo-Mavili ekibin son teklifi karşısında transferde ılımlı bir tavır takındığı öğrenildi. Ancak bir başka italyan ekibi Atalanta’nın da devreye girmesi transferi zora soksa da; Trabzonspor yönetimi, Yanal’ın kadrosunda görmeyi çok arzu ettiği yetenekli futbolcunun işini bitirmeyi kafasına koydu. Transferi bitirmek için temaslarını yoğun bir şekilde sürdüren Karadeniz ekibinin kurmayları olumlu bir şekilde süreci bitirmek istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap