SON DAKİKA



Haber > Spor > Van Persie sahaya iniyor

Van Persie sahaya iniyor

24 Temmuz 2015 Cuma - 13:27




Geldiği günden bu yana tek başına hazırlıklarını sürdüren ve hiç izin yapmayan Robin van Persie, bugün takıma katılacak. Hollandalı yıldız, ilk kez ta





O da sahaya iniyor... Fenerbahçe’nin tüm dünyada ses getiren transferi Robin van Persie, 12 Temmuz’da İstanbul’a gelmiş, 14 Temmuz’da ise kendisi için imza töreni düzenlenmişti. Hollandalı yıldız, törenden bir gün sonra ilk çalışmasını salonda gerçekleştirmişti. Van Persie, o günden beri kondisyoner eşliğinde tek başına özel idmanlar gerçekleştirdi. 

Pereira, takım arkadaşlarının seviyesine ulaşması için öğrencisini Afyon’daki turnuvaya götürmedi. 31 yaşındaki forvet İstanbul’da yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. Dün takım izin yaparken, arkadaşlarıyla arasındaki açığı kapatmak için uğraşan yıldız futbolcu çift antrenman yaptı. Robin van Persie, takımla birlikte ilk çalışmasına ise bugün çıkacak. Van Persie, takım arkadaşlarıyla ilk kez idman yapacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap