SON DAKİKA



Haber > Spor > Van Persie gidiyor Luiz Adriano geliyor

Van Persie gidiyor Luiz Adriano geliyor

04 Haziran 2016 Cumartesi - 11:13




Van Persie krizini çözmek isteyen Fenerbahçe, Hollandalı oyuncuyu Lazio'ya gönderip, Milan'dan Adriano'yu alacak.





Fenerbahçe önümüzdeki sezonun kadrosunu kurarken hata yapmak istemiyor. Hem kaliteli hem de maliyeti uygun futbolcuları kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe için bir iddia İtalyan medyasından geldi.

VAN PERSİE GİDECEK ADRİANO GELECEK

Shakhtar'dan Milan'a 8.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında geçtiğimiz yıl transfer olan Brezilyalı santrfor Luiz Adriano Serie A'da bir türlü uyum gösteremeyince Milan kulübü kendisine "Kulüp bul" dedi. Bu gelişmeden haberdar olan Fenerbahçe yönetimi hemen harekete geçti. Bir yandan Robin Van Persie'nin en iyi şartlarda satışını gerçekleştirmeye çalışan Sarı- Lacivertli yönetim diğer taraftan hem Milan kulübü hem de Luiz Adriano'nun menajeri ile temaslarını sürdürüyor. Geçtiğmizi sezon da Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği isimlerden olan Adriano'nun menajeriyle daha önce de iyi ilişkiler kurulmuştu.

FENERBAHÇE ADRİANO'YU KİRALAYACAK                                                                                                

İtalyan medyası da yayınladığı haberde "Milan Adriano'ya 'kendine kulüp bul' dedi. Önümüzdeki sezon Milan'da forma giymesi zor. Adriano'yu isteyen kulüpler var. Fenerbahçe geçen yıl ısrarla istemişti. Adriano'nun Fenerbahçe'yi satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıl kiralanması ciddi bir seçenek olarak önümüzde duruyor. "Kararı Adriano verecek" ifadelerini kullandı. Adriano Milan'da toplam 6 gol atmıştı...


(Takvim)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap