SON DAKİKA



Haber > Spor > Van Persie depremi!

Van Persie depremi!

19 Haziran 2016 Pazar - 10:09




Geçen sezon Pereira ile arasında yaşanan sorunlar çok konuşulan Van Persie için son kararı yine Pereira verdi. Portekizli hoca onla çalışmak istemiyor





Fenerbahçe'de Robin Van Persie ile yollarını ayrılması planlanıyor. Hollandalı futbolcunun menajeri ile geçtiğimiz gün İstanbul'da bu konuyla ilgili olarak ikinci bir görüşme gerçekleşti. Yıldız oyuncu ile ilgili olarak yönetim ve teknik heyetin düşüncesi aktarıldı.

Teknik Direktör Pereira, net şekilde Van Persie ile çalışmak istemiyor. Kendisini bireysel anlamda geçen sezon en çok zorlayan isimlerden biri olan Hollandalı futbolcunun oyun sistemine de uyumadığını ifade ediyor. Ayrıca oyuncusuyla yaşadığı sorunların takım içindeki otoritesini sarstığını özellikle belirtiyor.

YILLIK 6 MİLYON

UEFA ile yapılan finansal anlaşmanın ardından Hollandalı futbolcunun yıllık 6 milyon euroyu bulan maliyeti de kulüp için ciddi bir yük oluşturmaya başladı. Tüm bu gelişmelerin ışığında hem mali, hem idari, hem de sportif açıdan Van Persie ile yolların ayrılmasının en mantıklı seçenek olduğuna karar verildi.

Bu kararın hayata geçmesiyle birlikte Pereira'nın kendi takımını oluşturmasına olanak sağlanacak. Bunun yanısıra kulüp futbolcunun satışından bonservis geliri elde edip yüksek maaşından da kurtulacak.


KULÜP ARANIYOR

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Hollandalı futbolcunun takımdan ayrılması için en önemli konu uygun bir kulübün bulunması. Hem futbolcunun maaşını, hem de sarı-lacivertli kulübün istediği bonservis bedelini karşılayacak bir takımın bulunması için çalışmalara başlandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap