SON DAKİKA



Haber > Spor > Üyeden almayacağız katkı sağlayacağız

Üyeden almayacağız katkı sağlayacağız

11 Haziran 2015 Perşembe - 09:35




TÜFAD'ı layık olduğu yere taşıyacaklarını söyleyen Hayri Tekelioğlu,"Hiçbir antrenör arkadaşımızı TÜFAD'ın kapısından döndürmeyeceğiz. Üyeden almayaca





Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi'nin 27 Haziran'da yapılacak kongresinde Nurettin Balaban'ın rakibi olan Hayri Tekelioğlu, başkan seçilmesi halinde yapacakları projeleri KARADENiZ Gazetesi aracılığıyla kamuoyuna açıkladı.

Yazarımız Miraç Özağcı'ya konuşan Tekelioğlu, derneğe yeni bir kimlik kazandırmayı hedeflediklerini belirterek, konuk evinden ingilizce kursuna, milli takım sistemine benzer TÜFAD karmasına kadar birçok projeye öncülük edeceklerini söyledi. Projeleri sayesinde futbol antrenörlerinin portföyünü genişleteceklerinin altını çizen Tekelioğlu, mevcut başkan Balaban'ın yorulduğu görüşünde. işte deneyimli futbol antrenörü ve TÜFAD başkan adayı Tekelioğlu'nun açıklamalarından satır başları:

DUYARSIZ KALAMAZDIM

Önceki seçimde aldığımız 270 oy vardı. Oyunu veren ve vermeyen arkadaşlardan yoğun bir baskı geldi. Bu baskılar karşısında duyarsız kalamadım. Duyarsız kalsaydık bize yakışmazdı. O nedenle tekrar TÜFAD başkanlığına aday oldum, hayırlısı neyse o olsun. Ama inanıyorum ki; bu seçimde ipi göğüsleyen taraf biz olacağız. Kiminle konuşmuşsam hepsinin desteğini aldım.

YORULDU, BIRAKMALI


Mevcut başkanımız uzun yıllardır TÜFAD çatısı altında yöneticilik ve başkanlık yapmaktadır. Hemen altını çizeyim, mutlaka TÜFAD'a faydalı olacak bir takım hizmetleri olmuştur. Ancak ben arkadaşımızın yorulduğunu düşünerek, TÜFAD'a ve haliyle üyelere bundan böyle daha fazla katkı yapacağına inanmıyorum. Bu söylediklerim sadece benim düşüncelerim değil, orantıya vurursak çoğu üyelerimiz benim gibi düşünüyorlar.

FARKLILIĞI GÖRECEKLER

Bütün hedefimiz TÜFAD'ı sosyal ve eğitim odaklı bir yapıya kavuşturmaktır. Ekibimizin hedefi bu. Bunu ekip olarak başaracağımıza inananıyorum. ilk aday olduğumdan beri bunların üzerine çalışmaktayım. Tabi bu ekip ve bize destek olanların verdiği katkıyı da belirtmem gerekiyor. Kazandığımızda bu farklılığı bütün üyelerimiz görecektir.

SOSYAL BİR DERNEK

Tabii hedeflediğimiz doğrultuda, iki ayaklı projeyle üyelerimizin karşısına çıkmış olacağız. Derneğimizin bugüne değin sosyal anlamda çok bir etkinliği olmamıştır. Derneğimize üye olan arkadaşlarımızın yüksek öğrenim gören çocuklarına her ay belirlediğimiz miktarda karşılıksız burs vereceğiz. ikinci bir işi olmayan arkadaşlarımıza iş olanağı sağlayarak, bunların kulüplerimizde çalışmasını sağlayacağız. 'Üyesinden alan' değil, 'üyesine katkı yapan' sosyal bir dernek olacağız. 


TÜFAD’ın kapısından geri dönmeyecekler

Hiçbir antrenör arkadaşımızı TÜFAD'ın kapısından geri dondurmeyeceğiz. Başkan olduğum an itibariyle hicbir antrenörümüze zorluk çıkarmadan üye aidatı, referans veya mecburi seminerlerde antrenor arkadaşlarımıza her türlü kolaylığı göstereceğiz. Ekonomik olarak zor durumda olan arkadaşlarımıza da katkı yapmanın yollarını arayacağız. Bütün hedefimiz TÜFAD'ı layık olduğu yere taşımaktır. Ben ve ekip arkadaşlarım bunu başaracağımıza inanıyoruz, üyelerimiz de bizlere inansın.

İngilizce kursu açacağız

Sponsor firmalarla önemli görüşmeler yapıyoruz. Verecek olduğumuz bursların kaynağını da bu sponsorlardan temin edeceğiz. Sponsorlardan hepsinin sözünü aldık. Hatta göreve geldiğimizde bütün detaylarıyla alt yapısı oluşturulmuş, finansmanı sağlanan ve üyelerimizden hiçbir ücret talep etmeden ingilizce kursu açacağız.

Mağduriyetleri gidereceğiz

Önceliklerimiz arasında 'C' kursu açılması yok. Bir kere 'C' kursu açılmasına karşıyız. Üyemiz 'B' bulunan 'C' kursu ve 'B' kursu mezunlarına en kısa sürede 'B' ve 'A' kursu açmayı hedefliyoruz. Kurs mağduru olan yüzlerce arkadaşımız var. Bizim önceliğimiz onların mağduriyetini gidermektir.


Milli takımdaki gibi olacak

TÜFAD karmasını oluşturacağız. Sezon başı karmanın antrönerleri belirlenecek, aynı milli takımlardaki uygulanan sistemi getireceğiz. Kısa süreli kamp ve antremanlar gerçekleştirmeyi düşünüyoruz karma için. Bu konuda önemli çalışmalarımız  ve projelerimiz var. Göreve geldiğimiz an hemen uygulamaya koyacağız bunları.

Konuk evini yapacağız

Önceki seçimde vaat ettiğimiz 'Konuk Evi' projemizi de hayata geçireceğiz. Şuan mevcut yerimiz yıkılacak. Bunu şimdiden planlamamız gerekir. Hemen şunu belirteyim: Antrönerler derneğine yakışan bir konuk evi yapıp, üyelerimizin hizmetine sunacağız.

Her türlü kolaylığı sağlayacağız


Antrenör arkadaşlarımızın profesyonel müsabakaları izlemeleri için çalışmalarımız olacak. Onlara TÜFAD olarak her türlü kolaylığı sağlayacağız. Kendi bünyemizde eğitim dairesi oluşturarak, tüm üyelerimizin daha donanımlı, hazır, ileriye dönük, bilgilerini üst seviyeye çıkarmak için çalışmalar yapacağız.

Çatışma değil uzlaşma

Kurumlarla birlikte iyi diyaloglar içerisinde, bir bütün halinde hareket etmeyi düşünüyoruz. Çatışmayı değil, uzlaşma kültürünü ortaya koymamız gerekir. Bizim bölünmeye değil, birlikte hareket etmeye ihtiyacımız var. Bu söylemimiz hem Trabzon için hem de genel merkez için geçerlidir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap