SON DAKİKA



Haber > Spor > Usta'nın dikkatine!

Usta'nın dikkatine!

23 Nisan 2016 Cumartesi - 09:30








Sayın Başkan Muharrem Usta, Her ne kadar Trabzonspor bu sezondan umudunu kesmiş olsa da unutmayınız ki 1461 Trabzon’un ara bölgedeki en önemli ana atar damarıdır. Kayıt üzerinde bağımsız bir kurum olarak görülse de şu an PTT 1.Lig'de olmasının Trabzonspor’a getirisinin sunacağı katkıyı panellerle anlatmaya gerek yoktur.

Şu an düşme potasında handikaplı müsabakalar oynayan 1461 Trabzon’un yönetimi elinden gelen mücadeleyi verse de bilmelisiniz ki 1461, Trabzonspor’un alt yapısındaki her futbolcunun ilk uğrayacağı duraktır. Eğer bu köprü yıkılırsa alt yapıdaki çarkın döndürülmesi ve de geleceğe dönük yıldız futbolcuların motivasyonlarındaki düşüşün en büyük nedeni olacaktır. Hayata geçirdiğiniz scout izleme ekibinin, sunacakları katkının yanında 1461 Trabzon takımının önemini ileride kıyaslama ile yan yana koyduğunuzda önemli gerçeklerle yüzleşmeniz kaçılmaz olacaktır. Şimdi zaman önem arz eder ki 1461 Trabzon yönetiminin maddi-manevi her konuda yanlarında olmanız Trabzon için görevinizdir. üBu ligde 1461’in rakiplerinin seyirci kapasitesi 1461’in katbekat üzerindeyken taraftarlar dernekleri temas kurmak, bilet fiyatlarını aşağı almak, sivil toplum dernekleri ile bu konuyu masaya yatırmak, kongre delegelerini 1461’in maçlarına davet etmek görevleriniz arasındadır.

Unutmayın ki diğer takımlar 2.Lig’den PTT 1.Ligi'ne çıkarlarken dünyaları harcıyorlar. Trabzonspor alt yapının desteği ile az bir bütçe ile bu mücadeleyi veriyor. Bekir Başkan ve de yönetiminin her katkıyı sunmaktan imtina etmeyeceklerini spor kamuoyu takdir etse de en büyük amaç, 1461 bu sezon ligde kalması için her kesimin bu birliktelikte buluşmasıdır. Bunun için de acil eylem planını en kısa zamanda masaya yatırmak yine de sizin görevinizdir. "Enkaz aldık" edebiyatının konuşulacağı günler değildir.

Mutlaka 1461 yönetiminin de içinden çıkamadığı konular vardır. Sizin başkanlığınızda iki toplantı bu sorunları asgariye indirecektir. Sizlerin bir arada olmanız da takımın motivasyonunu arttıracaktır. Bu da zor bir iş değildir kanısındayım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap