SON DAKİKA



Haber > Spor > Usta'dan görülmemiş fedakarlık!

Usta'dan görülmemiş fedakarlık!

04 Ağustos 2016 Perşembe - 11:23




UEFA Finansal Kontrol Komitesi’nin radarında olan bordo-mavililerde başkan Muharrem Usta kulübün kasasına 40’ı kendi cebinden 25’i de teminat gösterer





TRABZONSPOR’UN 50. yılına şampiyonluk iddiasıyla yola çıkan başkan Muharrem Usta kulübün kasasına 40’ı kendi cebinden 25’i de teminat göstererek tam 65 milyon TL koyduğu öğrenildi. Şampiy10’un yönetime yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre bu fedakarlığın ana nedenin Usta’nın kulüple ilgili hem sezon başlarken hem de sonrasında hiçbir sıkıntı yaşanmasını istememesi. Ayrıca Teknik Direktör Ersun Yanal’ın iddialı bir takım için yapılmasını istediği transferlerin de gerçekleştirilmesi hedefi de tutturulmuş oldu. Bir diğer nokta da gelecek sezon için karamsar olan taraftarların motivasyonu da böylece yükseltildi.  

ERSUN HOCA MEMNUNİYETİ

BORDO-mavililer geçtiğimizi iki gün içinde Onazi ve Castillo transferlerini gerçekleştirmeyi başarmıştı. Başkan Muharrem Usta bir süre önce ise basın mensupları ile yaptığı sohbet toplantısında ekonomik sorunların bir kartopu gibi büyüyerek üstlerine geldiğini ve bu tablonun altından kalkılmasının da çok zor olduğunu ifade etmişti.

Bu arada Trabzonspor’un Macaristan kampı devam ederken yönetimin başta başkan Muharemm Usta olmak üzere Teknik Direktör Ersun Yanal’ın istekli ve kararlı çalışma temposundan çok memnun olduğu, bunun gelecek için umut verdiğini dile getirdikleri, evini, arabasını kente taşımasının bile çok motive edici olduğunu sıklıkla dile getirdiği gelen bilgiler arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap