SON DAKİKA



Haber > Spor > Usta'dan 'birleşin' çağrısı

Usta'dan 'birleşin' çağrısı

02 Aralık 2015 Çarşamba - 10:15




TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanvekili İbrahim Usta, Trabzonspor Kongresi’ne sayılı günler kala başkan adaylarına birleşme çağrısı yaptı.





Trabzonspor sevdalısı olduğunun altını çizen Usta, “Trabzonspor’umuzun içinde bulunduğu durumdan daha iyi günlere gelmesi için, yapılacak kongre sürecinde aday olan arkadaşlarımıza ‘ben demek yerine biz demeyi’ söylemelerini sürekli tavsiye etmeye çalıştık, çalışmaktayız. Trabzonspor’un derdi, Trabzon şehrinin derdidir. Bizim Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak birbirimizi suçlamaya, hakir görmeye, tehdit etmeye dönük harcayacak bir saniyemiz kalmamıştır. Biz uğradığımız haksızlıkları, birbirini mahkemeye vererek, birbirimizi kamuoyu karşısında rencide ederek ne engelleyebiliriz, ne de üstesinden gelebiliriz. Bu bağlamda kongremize tek çatı altında birlikte gidilmesinin en hayırlısı olacağını düşünüyorum. Bu sağlanamadığı taktirde tarafsız olduğumu kamuoyuna duyuruyorum” ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap