SON DAKİKA



Haber > Spor > Usta TFF'yi topa tuttu

Usta TFF'yi topa tuttu

12 Kasım 2015 Perşembe - 20:35




TFF Başkanvekili İbrahim Usta, kendisinin 1.5 yıllık hak mahrumiyeti cezasının da yer aldığı onayın ardından, TFF'yi topa tuttu.





Tahkim Kurulu, Trabzonspor, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve tüm idarecilere verilen cezaları onadı. TFF Başkanvekili İbrahim Usta, kendisinin 1.5 yıllık hak mahrumiyeti cezasının da yer aldığı onayın ardından, Radyospor'da Aydın Cingöz'ün programına katıldı ve TFF'yi topa tuttu. İşte İbrahim Usta'nın açıklamaları: ''Bu bir hukuk skandalıdır. TFF kafasına göre bir hukuk oluşturmuş ona görede infaz yapmıştır. Bunun kararını kimin verdiğini tüm Türkiye biliyor. Türkiye'de mahkemelerin olduğunu ıspatlayacağım. Bu olay bir ceza olayı değildir bu bir algı operasyonudur. Üzerime oyun oynanıyor. Kesinlikle istifa etmem söz konusu değildir bu anlamda bütün hukuki haklarımı kullanacağım. Yıldırım Demirören'in bana oynanan oyunun karşısında sessiz kalmasına çok üzüldüm.''

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap