SON DAKİKA



Haber > Spor > Ünye yakışanı yaptı

Ünye yakışanı yaptı

14 Aralık 2021 Salı - 12:48




Bölgesel Amatör Lig ekibi Ünye 1957 Spor Kulübü, Eynesil maçında hakeme kafa atan oyuncunun sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti





BAL 2. Bölge 2. Grup ekiplerinden Ünye 1957 Spor Kulübü, Eynesil Belediyespor maçının uzatma anlarında kırmızı kart gördükten sonra orta hakeme kafa atan oyuncusu Sefa Demir’in sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada; “12 Aralık Pazar günü Eynesil Belediyespor ile oynadığımız Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 2. Grup 7. Hafta maçının uzatma dakikalarında orta hakem Yasin Kavcıoğlu ile oyuncumuz Sefa Demir arasında istenmeyen olaylar yaşanmıştır. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünü şiar edinen kulübümüz için bu davranış kabul edilemez. Bu nedenle Sefa Demir ile olan sözleşmemizi tek taraflı feshederek kulüple olan ilişiğini kesmiş bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Maçın geneline bakmak lazım

İsmi bizde saklı Ünye 1957 Spor Kulübü yöneticisinin yaptığı açıklamada, futbolcunun yaptığı hareketin asla kabul edilemez olduğunu ancak sadece o ana değil de maçın geneline bakılması gerektiğini söyledi. 20 dakikanın üzerinde oyunun durduğunu ancak sadece 9 dakika verildiğini de söyleyen o yönetici, “Hakem kontrolü kaybederek maçı gerilmesine neden oldu. Ancak ne olursa olsun futbolcumuzun böyle bir davranışta bulunmaması lazımdı. Hepimiz çok üzüldük” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap