SON DAKİKA



Haber > Spor > Ünal Aysal: Başkan adayı değilim

Ünal Aysal: Başkan adayı değilim

26 Mayıs 2021 Çarşamba - 20:35




Galatasaray'da seçim hareketliliği devam ederken adaylık başvurusuna 48 saat kala Ünal Aysal'la ilgili başkanlık iddiaları gündeme geldi.





Galatasaray'da Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk ve Işın Çelebi başkan adaylıklarını resmen açıklarken eski Ünal Aysal'la ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Milliyet'e konuşan eski başkan Ünal Aysal, 'Kesinlikle başkan adaylığını düşünmüyorum. Bu tür büyük camialarda seçim döneminde böyle dedikodular oldu. Daha önce verdiğim bir röportajda da başkan adayı olmayı düşünmediğimi söylemiştim' dedi.

Ünal Aysal daha önce de şu açıklamaları yapmıştı;

"Şu anda bir şekilde Galatasaray'da çalışıyorum. Galatasaray Eğitim Vakfında yönetim kurulunda ve mütevelli heyetindeyim. Galatasaray genel kurul ve divan kurulu üyesiyim. Yani Galatasaray'ın her yerindeyim. Şapkamı alıp gitmiş değilim. Yeniden başkan olmam ne bana ne de Galatasaray'a bir şey kazandırır. Benim tecrübemdeki insanların Galatasaray'a katkısı genel kurul içinde eksik olanları görüp, yeni bir düzenin kurulmasında fikir önderliği yapmaktır. Herhalde önümüzdeki günlerde bunu yapacağım."

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap