SON DAKİKA



Haber > Spor > Ümraniyespor'un talebi hükmen galibiyet

Ümraniyespor'un talebi hükmen galibiyet

18 Eylül 2018 Salı - 13:10




Ümraniyespor Sportif Direktörü Ergün Keleş, Balıkesirspor-Ümraniyespor karşılaşmasında sahaya giren, hakeme saldırıp maçın yarıda kalmasına neden olan





Yaşanan olaylarla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan  Ümraniyespor Sportif Direktörü Ergün Keleş, saldırganın stada nasıl alındığına  anlam veremediğini belirterek, "Sahaya inerek hakeme saldıran kişinin Passolig'i  yokmuş. Hapisten yeni çıkmış. İçmiş içmiş sahaya atlamış." ifadelerini kullandı.

 Keleş, futbolcular arasında müsabaka sırasında gerginlik yaşanmadığına  dikkati çekerek şunları kaydetti: ‘’Maç oynanıyordu. İlk yarı bitti. Soyunma odasına giderken tribünden  bir kişi atladı, geldi ve hakeme vurdu. Hatta ayıran futbolcu da bizim oyuncumuz  Oğuz Ceylan. Atlayan kişiyi tuttu. Ortada hiçbir şey yok. Adam indi ve hakeme  vurdu. Anlamadık zaten."

Yarıda kalan müsabakayla ilgili önceden benzer olayların yaşandığını hatırlatan Keleş, "Hükmen 3-0'lık bir galibiyet bekliyoruz. Ama tabii oradaki insanlar da mücadele veriyor. Bizim başımıza da gelebilirdi. Bu kişi bir şehri zan altında bıraktı. Oradaki başkanın, yöneticilerin, bütün oyuncuların, herkesin ekmeğiyle oynuyorsun. Bunlar doğru şeyler değil." şeklinde görüş belirtti.

 Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasındaki Balıkesirspor Baltok-Ümraniyespor  maçı, bir taraftarın sahaya girip hakem Atilla Karaoğlan'a vurması sonucu tatil  edilmişti.

 Ümraniyespor, Gençlerbirliği maçına odaklandı


 Spor Toto 1. Lig'in 6. haftasında sahalarında lider Gençlerbirliği ile  yapacakları maçla ilgili de konuşan Ergün Keleş, şu değerlendirmede bulundu:

  "Her maça galip gelmek için çıkıyoruz. Gençlerbirliği'ni de yenmek  için sahaya çıkacağız. İnşallah bunu başaracağız. Takımımız da herhangi bir  mental yorgunluk yok. Emircan Altıntaş'ta hafif bir sakatlık vardı. Balıkesir'e  de götürmemiştik. Hafta sonuna yetişebilir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap