SON DAKİKA



Haber > Spor > Ümit Özat'tan istifa sinyali

Ümit Özat'tan istifa sinyali

05 Aralık 2015 Cumartesi - 18:22




Denizlispor evinde Samsunspor ile golsüz berabere kalırken, maç sonu konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, hafta içinde yönetimle görüşüp ken





Samsunspor'da, Ümit Özat'tan istifa sinyali... Özat maç sonu değerlendirmelerde bulundu. Özat, "Oyunun geneli ortadaydı. Deplasmanda girdiğimiz pozisyonları değerlendirmek zorundayız. Atmayınca olmuyor. Denizli ligde kalmak için övgüye değer futbol oynadı. 1 puan da iyidir. Bu maç bu şekilde bitti. Önümüze bakacağız" dedi.

Konuşmasında istifa sinyali veren Özat, "Hafta içinde yönetimle konuşacağım. Hem kendi geleceğim hem de takımın geleceği hakkında konuşacağım. Durum değerlendirmesi yapacağız. Devam edip etmemem konusunu yönetimle olan görüşmemiz belirleyecek. Bizim için kol kırılır yen içinde kalır. Herkes ikinci yarı için hazırlıklarını yaparken bizim geçmişten gelen sorunlarımız var. Bu sorunların düzelmesi gerekiyor. Gerekli açıklamayı hafta içinde size yapacağım" dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap