SON DAKİKA



Haber > Spor > Ulaş Ulusan, Puansız dönmek istemiyoruz

Ulaş Ulusan, Puansız dönmek istemiyoruz

17 Kasım 2020 Salı - 13:03




Kelkit Belediyespor, Karaköprü maçına likitlendi





Teknik patron Ulaş Ulusan, “Çarşamba günü (yarın) Karaköprü Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacağız. Bu zorlu deplasmandan puansız dönmek istemiyoruz, inşallah istediğimizi alırız” dedi

3. LİG 4’üncü Grup’ta zirve hesapları yapan 1954 Kelkit Belediyespor’da Bayrampaşa karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin sevinci sürüyor. İkinci sırada olmalarına rağmen temkinli mesajlar veren teknik direktör Ulaş Ulusan, ligin devam ettiğini söyledi. Ulusan, “Grubumuz çok zorlu bir grup, hedefimiz öncelikle ligde kalıcı olmak. Oynayacağımız her maç bizim için çok önemli” dedi.

ULUSAN, şöyle devam etti: “Her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Bayrampaşa çok güçlü bir rakipti, geriye düşmemize rağmen maçı kazanmayı daha çok isteyen taraf bizdik ve duran toplardan bulduğumuz gollerle maçı çevirdik. Çarşamba günü (yarın) Karaköprü Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacağız. Bu zorlu deplasmandan puansız dönmek istemiyoruz, inşallah istediğimizi alırız.”



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap