SON DAKİKA



Haber > Spor > Ukraynalı büyükelçiden tezahürat açıklaması: Fenerbahçe’ye teşekkür ediyoruz

Ukraynalı büyükelçiden tezahürat açıklaması: Fenerbahçe’ye teşekkür ediyoruz

31 Temmuz 2022 Pazar - 14:53




Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, sosyal medya hesabı üzerinden “Mektup ve açıklaması için Fenerbahce’ye teşekkür ediyorum” paylaşımını yaptı.





Fenerbahçe – Dinamo Kiev maçı sırasında Fenerbahçe taraftarlarının ‘Putin’ tezahüratı yapması gerilime neden oldu. Sosyal medyadan taraftarları eleştiren Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ‘özür dilemeyeceğiz’ açıklamasının üzerine teşekkür paylaşımı yaptı.

“RUS PROPAGANDASININ İSTİFADE ETMESİNE MÜSADE ETMİYORUZ”

Bodnar paylaşımında, Hatırlatıyorum:

Ukrayna’da dehşet verici bir savaş var. Rusya düşman, Putin katildir; Türkiye dost, futbol tutku, Fenerbahçe güçlü takımdır; Yanlış anlaşılmaları diyalog yolu ile düzeltiyoruz. Mektup ve açıklaması için Fenerbahce’ye teşekkür ediyorum; Burada noktalıyoruz ve Rus propagandasının istifade etmesine müsaade etmiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Olaylı maç sonrası Büyükelçi Bodnar, “Futbol adil bir oyun. Dün Dynamo Kyiv daha güçlüydü. Fenerbahçe taraftarlarından, ülkemizi bombalayan Rus katil ve saldırgan lehine destek sözlerini duymak çok üzücüdür. Dost Türkiye halkına Ukrayna’ya desteği ve taraftarların uygunsuz eylemlerine ilgili değerlendirmesi için minnettarım” diyerek tepkisini göstermiş, Ali Koç ise ‘özür dilemeyeceğiz’ diyerek açıklama yapmıştı.
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap