SON DAKİKA



Haber > Spor > Uğur Aslan " Tekrar 2.lig'e çıkmak istiyoruz

Uğur Aslan " Tekrar 2.lig'e çıkmak istiyoruz

07 Eylül 2023 Perşembe - 15:16




Pazarspor kulübü başkanvekili Uğur Aslan, Karadeniz’e konuştu.





BU yıl 3. Lig’de mücadele edecek olan Pazarspor’da Başkanvekili Uğur Aslan hafta sonu başlayacak yeni sezon öncesinde Karadeniz’e konuştu. Oldukça iddialı ifadeler kullanan Aslan, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı. Aslan, “Pazarspor’umuzun küme düşmesi, hem Rize hem de bölge için üzüntü verici bir durumdu. Ancak bu yıl yapmış olduğumuz transferlerle umutluyuz. Motivasyonumuz oldukça yüksek. İddialıyız. Ciddi hazırlıklar yapıyoruz. Amacımız elbette 2’nci Lig’e tekrar yükselmek. Bununla ilgili sezon öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hüseyin Yangın başkanlığındaki yönetim olarak takımın başarısı için her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

SEZON öncesinde başarılı teknik adam Kadir Kar’la anlaştıklarını ve Kadir Kar’ın takıma büyük motivasyon sağladığını söyleyen Başkanvekili Aslan, “Pazarlı hocamız Kadir Kar, yaptırdığı idmanlarla sporcularımıza çok yüksek motivasyon sağlıyor. Takımı sezona en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor. Bundan dolayı kendisine de teşekkür ediyoruz. Takımın küme düşmesinden dolayı Pazar halkının yaşadığı bir hayal kırıklığı var. Biz bu hayal kırıklığını telafi etmek için her türlü çabayı sarf ediyoruz. Hedeflerimiz belli. Dolayısıyla bu yolda hızlı bir şekilde hareket ediyoruz. Amacımız elbette ki aynı düşüncede olan diğer takımlar gibi lider olmak ve bunun sonucunda da direkt olarak 2. Lig’e çıkmak” ifadelerini kullandı.


50. YILIMIZDA ŞAMPİYONLUKİSTİYORUZ

KAYBOLAN motivasyonunun çok kısa sürede toparlanacağını dile getiren Uğur Aslan, “Yönetim kurulu üyeleri olarak son derece birbirine bağlı, motivasyonu yüksek, kendine güvenen, takımına güvenen, taraftarına güvenen bir Pazarspor’uz. Dolayısıyla taraftarımızın desteğiyle kaybolan motivasyonumuzun çok kısa sürede toparlanacağını biliyoruz, umuyoruz ve bunun böyle olduğuna inanıyoruz. Kulübümüz, kuruluşunun 50. yılını kutluyor. Bu anlamlı yıl dönümümüzde şampiyon olarak taraftarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi. Ligin ilk haftasında oynayacakları Silifke Belediyespor maçına taraftarlarını davet eden Aslan, “12’nci adamın desteği bizim için çok önemli. Bizleri yalnız bırakmasın” diye konuştu.

İSMAİL DÜZGÜN
ÖZEL HABER

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap