SON DAKİKA



Haber > Spor > UEFA'dan TFF'ye kritik uyarı! 'Satmayın'

UEFA'dan TFF'ye kritik uyarı! 'Satmayın'

22 Nisan 2020 Çarşamba - 11:22




Koronavirüsü salgını nedeniyle dünyadaki ve ülkemizde de Süper Lig'de sezonun nasıl tamamlanacağı belirsizliğini korurken, UEFA'dan Türkiye Futbol Federasyonu'na, gelecek sezon için "Kombine satmayın" uyarısı geldi.





Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgını sonrasında tüm ülkelerde spor karşılaşmaları dururken UEFA, Avrupa futbolunun geleceği için planlar yapmayı sürdürüyor.
Bu sezonun bitirilmesini neredeyse şart koşan UEFA, başlama ve bitiş tarihini ise ülkelere bıraktı ve şartlara göre planlanmasını istedi.

GELECEK SEZON DA SEYİRCİSİZ OYNANABİLİR

Her ülkede yetkililer maçların seyircisiz oynanması konusunda somut adımlar atıp buna göre hazırlık yaparken gelecek sezonun da seyircisiz oynanması ihtimali var.

UEFA'DAN HABER BEKLENİYOR

Sabah'ta yer alan habere göre TFF ile birkaç gün önce iletişime geçen UEFA yetkilileri, 2020-21 sezonu için de temkinli olduklarını ifade etti ve Süper Lig kulüplerinden yeni sezon için henüz kombine satışı yapmamalarını istedi.
TFF'ye "UEFA'ya bağlı organizasyonlarda yeni sezonda maçların hepsini seyircisiz oynatabiliriz. Kombine satışına izin vermeyin" mesajı iletildi. Türkiye'de liglerin en erken haziran ayında başlayacağını açıklayan TFF, gelecek sezonla ilgili kulüplere yapacağı bilgilendirmeyi de UEFA ile yarın yapılacak toplantı sonrasına erteledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap