SON DAKİKA



Haber > Spor > UEFA ince ince çalışıyor!

UEFA ince ince çalışıyor!

08 Haziran 2020 Pazartesi - 10:11




Normalde 30 Mayıs’ta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oy nanacak olan Şampiyonlar Ligi Finali konusunda belirsizlik sürüyor. Avrupa’dan gelen haberlere göre UEFA, Lizbon’da 8’li final yapmayı planlıyor.





Atatürk Olimpiyat Stadı, 2005’teki tarihi finalin ardından bu sezon bir kez daha Şampiyonlar Ligi Finali’ne ev sahipliği yapacaktı. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle dev turnuvaya ara verildi.

UEFA, Devler Ligi’nin geleceği konusunda yeni bir planlama yapmak için çalışıyor. Avrupa’dan gelen haberlere görev futbolun Avrupa’daki patronu, finali İstanbul’dan almaya hazırlanıyor.

Alman ve Portekiz basınına göre UEFA, Lizbon’daki Alvalade ve Luz Statları’nda Şampiyonlar Ligi için 8’li final yapma kararı aldı ve bunu 17 Haziran’da yapacağı toplantıda açıklayacak.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, konuyla ilgili olarak, “Seyircisiz finali verip, 2021’de taraftarlı finali alma formülüne sıcak bakıyoruz” demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap