SON DAKİKA



Haber > Spor > UEFA Finalleri için tam 9 stat yarışacak!

UEFA Finalleri için tam 9 stat yarışacak!

01 Kasım 2018 Perşembe - 13:14




UEFA'nın üç büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Süper Kupa'nın 2021'deki finali için tam 9 stat yarışacak.





UEFA'dan yapılan açıklamada, 2021 yılınınŞampiyonlar Ligi, UEFA  Avrupa Ligi ve Süper Kupa finalleri için 9 stat yarışacak.
 
Şampiyonlar Ligi için Alman ekibi Bayern Münih'in stadı Allianz Arena  ile Rusya'nın Petersburg kentindeki Saint Petersburg Stadı aday gösterilirken,  UEFA Avrupa Ligi finali için de Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Ernst Happel  Stadı, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'teki Dinamo Arena ve adı daha sonra  açıklanacak İspanya'nın Sevillakentindeki bir stat aday listesinde yer aldı.
 
UEFA Süper Kupa finali için Belarus'un başkenti Minsk'teki Dinamo  Stadı, Finlandiya'nın başkenti Helsinki'deki Olimpiyat Stadı, Kuzey İrlanda'nın  başkenti Belfast'taki Windsor Park ileUkrayna'nın Kharkiv kentindeki Metalist  Stadı yarışacak.
 
Finallere ev sahipliği yapacak statlar, UEFA'nın gelecek yıl mayıs ya  da haziran ayındaki toplantısında açıklanacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap