SON DAKİKA



Haber > Spor > Üçü bir arada

Üçü bir arada

26 Haziran 2015 Cuma - 09:44








Dün akşam İstanbul'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik Direktör Ersun Yanal bir araya geldiler. Üçlünün birlikte yaptıkları toplantıda, transfer konusu görüşüldü, yol haritası belirlendi. Gönderilecek ve alınacak oyuncular için son karar verildi. Yapılan toplantı sonucunda, edindiğimiz bilgilerde Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan ekonomik anlamda önlerini açmasını istemiş. Ekonomik anlamda sıkıntı yaşanınca, transferde istenilen hamleleri yapamadıklarını Başkan'a söyleyen Hurma, bu konuda Hacıosmanoğlu'ndan garanti aldı. "Hadi hayırlısı" diyelim. Trbzonspor için transfer sezonu bugünden sonra başlıyor.

HALİL HOCANIN CİVCİVLERİ

Trabzonun en köklü kulüplerinden birisi olan Gençlerbirliği'nin Maşatlık'taki spor tesisleri; bırakın amatör takımları, birçok profesyonel takımda bile yok. Tesislerde yok yok. Ne ararsanız, Maşatlık tesislerinde mevcuttur. Sportif alanların yanında bir de çiftliği var Gençlerbirliği'ne ait tesislerin. Halil Melek'in bu ihtişamlı çiftliği yapmasının tek nedeni ise sporcularının organik olarak beslenmelerini sağlamaktır. Diyeceksiniz ki; nasıl bir çiftliktir burası? Çiftlikte neler yok ki, kahyası bile var. Yerli salatalık, domatesten tutun da meyvelere kadar her şey mevcut çiftlikte. O muhteşem çiftlikte, bir de tavukları var Halil hocanın. Her gün tavuklarından 20-30 yumurta alır.

Üç gün önce tavuk adetini arttırmak için 8 tane civciv almış hocamız. Ne var ki, Halil hocanın civcivleri birilerinin gazabına uğramış. Civcivlerden 7'si kaybolmuş, sadece biri kalmış. Bu konuda Halil Melek oldukça üzüntülüymüş. Hatta civcivleri alanın 'neden 8'ini değil de 7'sini aldığını, neden bir tanesini bıraktığını' anlamadığını en yakın dostu Selahattin Özcan'a anlatmış. Halil hoca her gün yana yana kaybolan civcivlerini arıyor. Maşatlık'ın ve Arafil Boyu'nun altını üstüne getirdi civcivleri bulmak için. Halil hocanın civcivlerini gören ve bulanın insaniyet namına, hocamıza haber vermesini rica ediyoruz. DİP NOT: Civcivleri bulan ya da nerede olduğunu bildiren 4 civcivle ödüllendirilecektir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap