SON DAKİKA



Haber > Spor > Üç puanı hak ettik mi?

Üç puanı hak ettik mi?

03 Mart 2015 Salı - 10:00








Eline önemli bir fırsat geçirmiş bir takım. Üst sıralarda önemli puan kayıpları olmuş. Bundan istifade edemedikten sonra bu ekip ne zaman maç alıp ne zaman üst sıralara tırmanacak?

İşte size fırsat!

Oynayın galip gelin, alkış alın, seyirci toplayın. Tamam, sonuç itibariyle maç alınmış ama siz bu galibiyetten razı mısınız?

Bu insanlara dokuz doğurttunuz. Maçtan sonra bir maç kaseti alıp da sahadaki durumunuzu bir gözden geçirin. Fakat sadece takım olarak değil teknik ekip de dahil olmak üzere.

***


Arkadaşlar, aldığınız bu galibiyetin futbol adına ne kıymeti var?

Adamlar bakmayın oynadıkları kaliteli oyunu bırakıp işin kaçağına gittiler. Yoksa inanın sizin bu sahadan bir puan dahi almanız mucizeydi.

Gidin hep beraber Mehmet'in parmağına ip bağlayın. Elbette sizler de sahada koştunuz, koştunuz amma nereye koştuğunuzu ben anlayamadım, ya siz?

***

Erkan, halen seni bekliyoruz. Sol tarafta on metre kare içerisinde sadece bir orta kahven eksik! Ne oluyor, kimden kaçıp rakip arkasına saklanıyor, doksan dakikanın bitmesini adeta iple çekiyorsun?


Rahat ol be yavrum, yeteneklerin var fakat adeta birilerinden korkup da ağaç arkasına saklanan çocuklar gibisin. Çık ortaya, oyna oyununu, sen de kazan bu takım da...

Sana bel bağlayanları da kurtar.

Aytaç’a gelince... Dün bir bugün iki, bırak tantanayı top oyna aslanım, kendine gel!

Rakibe, hakeme hep sen dalacaksın.

Aykut, sen de kendini toparla. İyi tamam, sen bu savunmada göze batan bir adam oldun ama arkadaşlarına davranışına dikkat etmelisin.


***

Kaleci Hakan'a tek kelime ile Mehmet'ten sonra "Aferin" demek isterim. Hakkını veriyor. En azından kendisine güvenenleri mahcup etmedi.

Ersun hoca, son kez rica ediyorum şu Cardozo'nun yanına Deniz’i ikinci forvet olarak oynat, başka çıkar yok.

Bu arada Cardozo da kayboluyor. Hemen arkalarına da orta sahadan Mehmet'i 'sürpriz adam' olarak uygulamak gerekir.

***


Mağlup Karabük için söyleyeceğimiz tek ve son cümle "bu takım düşerse yazık olur" ama böyle giderse bu takım kendisini kurtarır. Bu arada Yılmaz hocaya, takıma bir haftada katkılarını ıskalamadan "Bravo" demek boynumuzun borcudur.

***

Son olarak bordo-mavili takıma gelince...

Takım dedik ama takım demeye bin şahit ister.

Yahu şu savunmaya bir yıl geldi geçti bir çare bulamadınız. Son üç maçtır kaleci Hakan rakibin üç şutuna ilk anda müdahale edip kurtarıyor fakat bizden bir Allah'ın kulu savunma oyuncusu bırakın mücadeleyi müdahale bile etmeden rakibi seyrediyor.


Bu nasıl iştir? Onbir içerisinde de bir tek adam maç alacak, bir ekip sevinecek.

Mehmet denen bu oyuncu iki atacak bir attıracak, sonra da kulübe dahil on üç adam sevinecek.

Hadi canım siz de bırakın bu işleri. Dua edin Karabükspor 2-1 galip duruma geçtiği zamanki oyununu bırakıp mevcut statüyü korumaya kalkma hatasına düştü.

Yoksa Trabzonspor’un galibiyet malibiyet görecek vasfı yoktu.

Bu sahada üç puanı hak edecek hiçbir aktivite ortaya koymadınız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap