SON DAKİKA



Haber > Spor > Tyson Fury altın kemerin yeni sahibi oldu!

Tyson Fury altın kemerin yeni sahibi oldu!

23 Şubat 2020 Pazar - 11:18




Tyson Fury ve Deontay Wilder'ı karşı karşıya getiren Dünya Ağır Sıklet Bok Şampiyonluğu unvan maçı nefesleri kesiti. Fury, rakibini 7. rauntta hakem kararıyla mağlup ederek altın kemerin yeni sahibi oldu ve rakibine ilk mağlubiyetini tattırdı.





Spor dünyasının en merakla beklenen organizasyonlarından biri olan WBC Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonluğu maçı nefesleri kesiti. Tyson Fury, unvanını korumak için ringe çıkan Deontay Wilder'ı 7. rauntta hakem kararıyla mağlup ederek altın kemerin yeni sahibi oldu. Öte yandan Wilder, kariyerinde ilk kez mağlup oldu.

Boks severlerin merakla beklediği mücadelede, Tyson Fury, Deontay Wilder'ı 7. raund oynanırken, hakem kararıyla yenerek, WBC Dünya Ağır Sıklet Şampiyonu oldu.

İlk raundun başından, maçın bitimine kadar çok üstün bir oyun sergileyen Fury, böylelikle Deontay Wilder'ı mağlup eden ilk isim oldu.

Bu mücadeye kadar Deontay Wilder, 42 kez ringe çıkmış ve bunlardan 41'ini nakavtla kazanmıştı. Bir maçta da Fury ile berabere kalmıştı.

İrlanda kökenli İngiliz boksör Tyson Fury ise 29 defa ringe çıkmış ve bunlardan 20'sini nakavtla, 8'ini sayıyla kazanmıştı


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap