SON DAKİKA



Haber > Spor > tvem'de futbol rüzgarı

tvem'de futbol rüzgarı

16 Aralık 2013 Pazartesi - 09:24




FİFA Kulüpler Kupası’nda yarı finalistler belli oldu. Gözler Salı günü ilk finalisti belirleyecek Bayer Münih, Guangzhou Evergrande maçına çevrildi.





Ailenizin televizyonu TveM’de futbol şöleni tüm hızıyla sürüyor. FİFA Dünya Kulüpler Kupası heyecanı önceki akşam oynanan 2 karşılaşmayla start alırken futbolseverler keyifli bir akşama tanıklık ettiler. Fas’ın Agadir şehrinde, büyük Agadir Stadı’nda oynanan, FIFA dünya kulüpler şampiyonası Play-Off ilk maçında Çin’in Guangzhou Evergrande takımı, Mısır’ın El-Ahli takımıyla karşı karşıya geldi. 90 dakikası büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmayı İtalyan Teknik Direktör Marcelo Lippi’nin çalıştırdığı Evergrande 2-0 kazandı. Guangzhou Evergrande‘nin gollerini, 49. dakikada Breziyalı oyuncu Cardoso ile 67. dakikada Arjantinli oyuncu Leonardo Conca attı. Guangzhou Evergrande, şampiyonanın yarı finalinde 17 Aralık Salı akşamı saat 21.30’da Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu ve kadrosunda dünya yıldızları Ribery, Robben, Müller ve Mario Götze’yi bulunduran Bayern Münih takımı ile karşı karşıya gelecek. FİFA dünya kulüpler kupasında finale çıkacak ilk takımın belirleneceği dev maç Tv eM ekranlarında olacak. FİFA Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda gecenin ikinci maçı ev sahibi Raja Kazaplanka ve Meksika ekibi Monterrey arasında oynandı.Fikret Engin’in doyumsuz anlatımı ve spor yazarı Murat Özarı’nın yorumlarıyla renk kattığı karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu. Raja Kazablanka 24’üncü dakikada Chemseddine Chtibi ile öne geçti. Jose Basanta’nın 53’üncü dakikada attığı golle, Konuk takım Monterrey eşitliği sağladı. 90 dakika 1-1’lik eşitlikle bitince maç uzatmaya gitti ve 95’inci dakikada ev sahibi Kazaplanca Guehi ile bir kez daha öne geçti. Uzatmanın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca yarı finale yükselen takım Raja Kazaplanka oldu. Raja Kazaplanka yarı finalde ünlü yıldız Ronaldinho’nun formasını giydiği Libertodores şampiyonu Atletiko Mineryo ile karşılaşacak ve bu müthiş mücadele 18 Aralık çarşamba akşamı saat 21.30’da Tv eM ekranlarında canlı yayınlanacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap