SON DAKİKA



Haber > Spor > tvem'de bu maç kaçmaz!

tvem'de bu maç kaçmaz!

17 Aralık 2013 Salı - 09:41




Futbolseverler bu akşam TVEM ekranlarına kilitlenecek. FİFA Dünya Kulüpler Kupası’nda yarı finalinde saat 21.30’da Alman panzeri B.Münih, Çin’in Guang





FIFA Dünya Kulüpler Kupası yarı finalinde bu akşam futbolseverler TVEM ekranlarında dev bir maça tanıklık edecek. Ailenizin kanalı TVEM’de saat 21.30’da UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu ve kadrosunda dünya yıldızları Ribery, Robben, Müller ve Mario Götze’yi bulunduran Bayern Münih, Çin’in Guangzhou Evergrande takımı ile karşı karşıya gelecek. Nefesleri kesecek olan dev maçta FIFA Dünya Kulüpler Kupası’nda finale çıkacak olan ilk takım belli olacak. Öte yandan şampiyonada yarı finalin diğer maçı yarın akşam yine TVEM ekranlarında saat 21.30’da Fas’ın Raja Kazaplanka takımı ile dünya yıldızı Ronaldinho’nun formasını giydiği Libertodores şampiyonu Atletico Mineryo ile karşılaşacak. 18.30’da ise El Ahli ile Monterrey dünyanın en iyi 5’inci takımı olmak için mücadele verecek.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap