SON DAKİKA



Haber > Spor > Tütünspor kaçtı Doğan yakaladı

Tütünspor kaçtı Doğan yakaladı

20 Şubat 2013 Çarşamba - 10:56




Mavi Grup’ta hedefi kalmayan Akçaabat Tütünspor ile play-off’u garantileyen Doğanspor’un mücadelesi 2-2’lik skorla son buldu.





Ev sahibi ekip 32. dakikada Hacı Salih ile öne geçerken Doğanspor bu golde 48’de Fatih ile cevap verdi. 64’te Tütünspor Celal ile bir kez daha öne geçtiyse de 65’te bu kez sahneye Mustafa çıktı ve skora yeniden denge geldi. 4 golün atıldığı karşılaşma 2-2’lik skorla son bulunken her iki ekip de birer puana razı oldu. HAKEMLER: Halil İbrahim Yıldırım ***, Soner Akgün ***, Kerem Yükünç *** TÜTÜNSPOR: Efkan **, Samet **, Ahmet **, Celal **, Ozan ** (Dk.46 Emrullah **), Yalçın ** (Dk.68 Ozan *), Ali **, Arif **, Enes **, Faruk ** (Dk.81 Oktay *), Hacı Salih ** H.DOĞAN: İsmail ** (Dk.46 Uluhan **), Eren **, Ayhan **, Cem **, Erhan **, Fatih **, Murat ** (Dk.46 Hüseyin **), Oğuz **, Yusuf **, Mustafa **, Enes ** (Dk.70 Tankut *) GOLLER: Dk.32 Hacı Salih, Dk.64 Celal (Tütünspor), Dk.48 Fatih, Dk.65 Mustafa (Doğanspor)
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap