SON DAKİKA



Haber > Spor > Türkiye'nin İskoçya ve Çekya maçlarının bilet fiyatları açıklandı

Türkiye'nin İskoçya ve Çekya maçlarının bilet fiyatları açıklandı

08 Kasım 2022 Salı - 20:40




A Milli Futbol Takımı'nın 16 Kasım Çarşamba günü Diyarbkaır'da İskoçya, 19 Kasım Cumartesi günü de Gaziantep'te Çekya ile yapacağı maçların öncelikli bilet satışı başladı.





A Milli Futbol Takımımızın 16 Kasım Çarşamba günü Diyarbakır'da İskoçya, 19 Kasım Cumartesi günü de Gaziantep'te Çekya ile yapacağı maçların öncelikli bilet satışı başladı.

Bilet satışı yarın

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; bir gün sürecek öncelikli bilet satışından sadece son 1 yıl içerisinde Milli Takım Taraftar Kulübünün kırmızı üyesi olmuş kişiler yararlanabiliyor.

İskoçya ve Çekya maçlarının genel bilet satışı, yarın saat 17.00'de başlayacak. Biletler www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulamasından satın alınabilecek. Passo dışında farklı sitelerden alınan biletler konusunda sorumluluk kabul edilmeyecek.

Passolig kart zorunluluğu yok

Bilet satışlarında Passolig kart zorunluluğu aranmayacak.

Bilet fiyatları


Türkiye-İskoçya ve Türkiye-Çekya maçlarının bilet fiyatları ise kale arkası tribünler için 30, doğu ve batı tribünler için ise 50 lira olarak belirlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap