SON DAKİKA



Haber > Spor > Türkiye özel maçta Japonya'ya boyun eğdi! 4-2

Türkiye özel maçta Japonya'ya boyun eğdi! 4-2

12 Eylül 2023 Salı - 17:25




Türkiye özel maçta Japonya ile karşı karşıya geldi. Milliler sahadan mağlup ayrıldı.





Euro 2024 Elemeleri D Grubu'nda Ermenistan ile 1-1 berabere kalan ve puan kaybı yaşayan milliler, özel maçta karşılaştığı Japonya'ya karşı 4-2 mağlup oldu.

Türkiye, Japonya mücadelesine Uğurcan, Mert Müldür, Çağlar, Ozan, Onur, Salih Uçan, Salih Özcan, Orkun, İrfan Can, Yusuf Sarı ve Bertuğ ilk 11'i ile başladı.

Japonya; karşılaşmanın 15. dakikasında Atsuki Ito, 28 ve 36. dakikasında ise Keito Nakamura'nın ayağından bulduğu gollerle skoru 3-0'a getirdi. Ay yıldızlılar, 44. dakikada Ozan Kabak'ın golüyle farkı 2'ye indirdi ve soyunma odasına 3-1'lik skorla girdi.

Milliler, karşılaşmanın 61. dakikasında Bertuğ Yıldırım'ın golüyle farkı bire indirirken; Japonya, Junya Ito'nun 78. dakikadaki penaltı golüyle 4-2'lik üstünlük sağladı. Mücadele de bu skorla sona erdi.

UĞURCAN 45 DAKİKA GÖREV YAPTI


Türkiye'nin Japonya'ya ile karşılaştığı mücadeleye ilk 11'de başlayan Uğurcan Çakır 45 dakika sahada kaldı. Deneyimli eldiven, ikinci yarının başında yerini Altay Bayındır'a bıraktı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap