SON DAKİKA



Haber > Spor > Türkiye kupayı kazansın garsonluk yapacağım!

Türkiye kupayı kazansın garsonluk yapacağım!

11 Haziran 2016 Cumartesi - 17:13




Yarın Türkiye ile karşılaşacak olan Hırvatistan'ın eski milli futbolcusu Ivan Klasnic 'Türkiye kupayı kazanırsa garsonluk yapacağım" dedi.





EURO 2008’de, Türkiye’nin Hırvatistan’ı elediği maçın 118. dakikasında golü atan Ivan Klasnic, o günleri ve Türkiye’nin 2016’daki şansını değerlendirdi. İtalyan lokantası işleten bir arkadaşıyla iddiaya girdiğini söyleyen Klasniç, “Arkadaşım bana ‘Türkiye şampiyon olacak’ dedi. Ben de ona ‘Türkiye Avrupa şampiyonu olursa bende burada sana garsonluk yapacağım’ diye söz verdim” diye konuştu.

RÖVANŞI ALMAK İSTİYORUZ

Suriye'deki çatışmalar nedeniyle bir dönem Süper Lig ekibi Gaziantepspor’a transfer olmanın kıyısından dönen eski futbolcu Akşam gazetesine konuştu. 2008’in rövanşını almak istediklerini belirten “Fransa’da Türkiye’ye karşı turnuvaya çok iyi başlayacağımızı düşünüyoruz. Bizim için çok önemli bir maç olacak. Bütün motivasyonumuz üst düzeyde. Çok motive olduğumuzu söyleyebilirim. İyi hazırlandık ve geçmişte üzüldüğümüz maçın rövanşını almak istiyoruz.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap