SON DAKİKA



Haber > Spor > Türkiye için kış olimpiyatı bitti!

Türkiye için kış olimpiyatı bitti!

16 Şubat 2022 Çarşamba - 13:03




Pekin'de düzenlenen kış olimpiyat oyunlarında Berkin Usta, Ayşenur Duman ve Özlem Ceren Dursun'un elenmesiyle Türkiye'nin yarışan sporcusu kalmadı.





2022 Kış Olimpiyat Oyunları Çin'in başkenti Pekin'de devam ediyor. Olimpiyatlarda Alp Disiplini Erkekler Slalom ve  Kadınlar Kayaklı Koşu sprint mücadeleleri yapıldı.

Berkin Usta yarış dışı kaldı

Alp Disiplini Erkekler Slalom yarışında Milli Takım sporcusu Berkin Usta ilk inişinde yarış dışı kaldı ve olimpiyatları tamamladı.

Ayşenur Duman ve Özlem Ceren Dursun final bileti alamadı

Kadınlar Kayaklı Koşu Takım sprintte Türkiye'yi Ayşenur Duman ve Özlem Ceren Dursun temsil etti. 13 ülkenin katıldığı yarı final ilk serisinde yarışan Ayşenur Duman ve Özlem Ceren Dursun final biletini alamadı.

Başkan Ali Oto'dan tebrik

Üç Milli sporcumuzun olimpiyatlara veda etmesiyle Türkiye için Pekin 2022 kapandı. Çok güzel bir organizasyonu geride bıraktıklarının belirten Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, Türkiye'yi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik ettiklerini söyledi.

"Pekin'i geride bıraktık"

Ali Oto şöyle konuştu: “24. Kış Olimpiyatlarını Türkiye olarak geride bıraktık. Burada mücadele eden tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum. Sürat pateninde olimpiyat 6.sı olan Furkan Akar’ı, kayakla atlamada bize ilkleri yaşatan Fatih Arda’yı ve diğer sporcularımızı yürekten kutluyorum. Biz Pekin’i geride bıraktık şimdi daha fazla çalışıp uluslararası alanda başarılı olmak istiyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap