SON DAKİKA



Haber > Spor > Türkiye Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta?

08 Eylül 2023 Cuma - 10:00




EURO 2024’te grubunda 9 puanla lider durumdaki Türkiye, 6 puanla 2. sırada bulunan Ermenistan’ı ağırlayacak.





Stefan Kuntz’un öğrencileri, deplasmanda devirdiği rakibini sahasında da yenmek ve final yolunu yarılamak istiyor. Kuntz’un, Galler maçında olduğu gibi Barış Alper Yılmaz'ı forvet olarak oynatma ihtimali yüksek gözükürken 90 dakika öncesi "Türkiye-Ermenistan maçı ne zaman? Türkiye-Ermenistan maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç nerede ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?" sorularının yanıtları araştırılıyor. Türkiye-Ermenistan maçının muhtemel 11'leri ve detayları haberimizde.

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu’ndaki beşinci karşılaşmasında sahasında Ermenistan’ı konuk edecek. A Milliler, grubundaki ilk maçında rakibini deplasmanda 2-1’lik skorla geçmişti. Evinde o mücadelede 1-0 öne geçen rakibimize, Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle karşılık vererek 3 puanı kapmış ve daha sonra Bursa’da Hırvatistan’a 2-0 kaybetmişti. Hırvat yenilgisi sonrası Letonya’dan 3-2’lik zaferle ayrılıp, daha sonra Galler’i Samsun’da 2-0’lık skorla geçen Ay-Yıldızlılar, grupta 9 puanla ve maç fazlasıyla liderlik koltuğunda yer alıyor.

Türkiye-Ermenistan maçı nerede oynanacak?

A Milli Takımımız UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası'nda D Grubu'nda Ermenistan'ı ağırlayacak. Eskişehir'de oynanacak maçta ellerinde 32 bin Türk bayrağı ile tribünleri dolduracak olan taraftarlarımız, göğsünde gururla Ay-Yıldızlı armayı taşıyan "Bizim Çocuklara" yine destek verecek. 

Türkiye-Ermenistan maçı ne zaman? Türkiye-Ermenistan maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç hangi kanalda canlı yayınlanacak?


Bu akşam Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak Türkiye-Ermenistan maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak. İtalyan hakem Daniele Orsato'nun yöneteceği 90 dakikanın canlı takibi ve tüm detayları fanatik.com.tr'de olacak.

Türkiye-Ermenistan muhtemel 11'ler:

Türkiye: Mert, Zeki, Merih, Abdülkerim, Kazımcan, İsmail, Orkun, Cengiz, Hakan, Kerem, Barış Alper

Ermenistan: Cancarevic, Haroyan, Harutyunyan, Mkrtchyan, Tiknizyan, Hovhannisyan, Iwu, Spertsyan, Dashyan (Adamyan), Zelarayan, Ranos

Üç maçımız kalacak


Teknik direktör Stefan Kuntz’un öğrencileri, bu kez Eskişehir’de Ermeniler’i mağlup edip, 12 puanla Almanya’daki finaller öncesi yolu yarılamak istiyor. Gruplarda ilk iki, finallerin yolunu tutacak. Rakibimiz, bizimle oynadığı maçın ardından Galler’i 4-2 (d) ve Letonya’yı 2-1 yenerek 6 puanla ikinci sıraya yerleşmişti. Bir bakıma alacağımız bir galibiyet, onların ilk iki yolundaki rakiplerimizden biri olmasını önemli ölçüde engelleyecek. Grupta kalan üç maçımızı ise sırasıyla; Hırvatistan (d), Letonya ve Galler (d) ile oynayacağız.

Trabzonspor'dan kimler aday kadroya seçildi?

Trabzonspor'dan A Milli Takım aday kadrosuna tek bir oyuncu dahil oldu. Trabzonspor'un kaptanı, kaleci Uğurcan Çakır Trabzonspor'dan tek aday olarak milli davet aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap