SON DAKİKA



Haber > Spor > Türkiye 2-2 Sırbistan

Türkiye 2-2 Sırbistan

14 Ekim 2020 Çarşamba - 21:43




UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Takımımız, Sırbistan'ı konuk etti. Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadelede 2-0 geriye düşen millilerimiz pes etmedi ve Hakan Çalhanoğlu ve Ozan Tufan'ın golleriyle mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrıldı. Sırbistan'ın gollerini ise Milinkovic ve Mitrovic kaydetti.





A Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi 3. Grup maçında Sırbistan ile karşı karşıya gelidi. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan maçta 2-0 geriye düşen ay-yıldızlılar mücadeleyi bırakmadı ve Hakan Çalhanoğlu ve Ozan Tufan'ın golleriyle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Sırbistan'ın gollerini Milinkovic-Savic ve penaltıdan Mitrovic attı. Bu sonuçla A Milli Takımı'mızın puanı 3 olurken, Sırbistan 2 puana ulaştı.

BURAK YILMAZ 90'DA ATILDI!

Milli Takımı'mızda deneyimli santrfor Burak Yılmaz karşılaşmanın 90+1. dakikasında ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

LOCALARA YÜZDE 50 SEYİRCİ ALINDI!

Türkiye-Sırbistan maçında Türk Telekom Stadyumu'nda localara yüzde 50 oranında seyirci alındı. Stadyumda bilet satışı olmadı ve toplu taşımayla gelen seyirciler içeri alınmadı. Localara sadece TFF'nin davetlileri ve TFF Taraftar Kulübü üyelerinden oluşan biletli misafirleri girebildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap