SON DAKİKA



Haber > Spor > Türk Telekom'un Avrupa'da sahasında bileği bükülmüyor

Türk Telekom'un Avrupa'da sahasında bileği bükülmüyor

17 Kasım 2021 Çarşamba - 15:03




Türk Telekom Spor Kulübü Basın Sözcüsü Hamdi Ateş, ULEB Avrupa Kupası'nda, sahasındaki 3 maçı da kazanan mavi-beyazlı basketbol takımının başarısına dikkati çekti.





Bu sezon değişik bir formatta oynanan ve Avrupa'nın kulüpleri bazında en önemli ikinci organizasyonu olarak gösterilen ULEB Avrupa Kupası'nda Türk Telekom, namağlup olan Rusya temsilcisi Lokomotiv Kuban'ı yenerek sahasındaki 3. maçını da kazandı.

Mavi-beyazlı kulübün basın sözcüsü Hamdi Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında özellikle sakatlıklar nedeniyle yaşanan şansızlıkları kırdıklarını belirterek, "ULEB Avrupa Kupası'nda sahamızda çıktığımız üç maçı da kazandık. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek, başkent Ankara’nın Avrupa kupalarındaki tek temsilcisi olmak kolay değil. Bayrağımızı Avrupa’da gururla dalgalandırmak istiyoruz." dedi.

Lokomotiv Kuban karşısında alınan galibiyetin önemine de vurgu yapan Ateş, şunları kaydetti:

"Grupta mağlubiyeti olmayan bir takıma karşı, maçın başından sonuna kadar etkili oynamamız çok değerliydi. Zaman geçtikçe, takımımız beraber oynadıkça daha da gelişip başarılı sonuçlarımızı artıracağımıza inanıyorum. Bizi yürekten destekleyen, maçın son anına kadar Türk Telekom’a desteğini bırakmayan taraftarlarımıza ve Ankaralı basketbolseverlere de sonsuz teşekkür ediyorum. Onların destekleri bizim en büyük motivasyon kaynağımız. ULEB Avrupa Kupası'nda bir üst tura adımızı yazdırmak için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap