SON DAKİKA



Haber > Spor > Türk futbolcular tembel!

Türk futbolcular tembel!

10 Mart 2015 Salı - 17:04




A2 Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Tekke, Türk futbolcuların çok yetenekli olduğunu belirterek, "Her şeyi başarabiliriz. Fakat şunu söyleyeyim; te





Fatih Tekke, spor spikeri Erdoğan Arıkan ve milli boksör Adem Kılıççı ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Tecrübe Konuşuyor" projesi kapsamında Hatay’ın İskenderun ilçesinde gençlerle bir araya geldi.

Mustafa Kemal Üniversitesi Konservatuar Salonu'nda düzenlenen etkinlikte Erdoğan Arıkan’ın sorularını yanıtlayan Fatih Tekke, Türk futbolcuların tembel olduğunu söyledi.

Dünyada hayranlıkla izlenen birçok futbolcu ile oynama imkanı bulduğunu kaydeden Tekke, "Bizim insanımız hepsinden daha yetenekli. Her şeyi başarabiliriz fakat tembeliz” ifadesini kullandı.

Milli Boksör Adem Kılıççı ise, boksun Türkiye’de ilgi görmediğini belirterek, "Kimse boks sporuna olimpiyat gözüyle bakmıyor. Boks sporu bizim insanımız tarafından ne kadar farklı algılansa da bizler boksu sevdirebilmenin mücadelesini vereceğiz” diye konuştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap