SON DAKİKA



Haber > Spor > Tunahan ile 1 yıl daha

Tunahan ile 1 yıl daha

03 Ağustos 2023 Perşembe - 13:45




Kırmızı-Lacivertliler, başarılı orta sahası Tunahan Ergül’ün sözleşmesini +1 yıl daha uzattı.





1461 TRABZON FK, Tunahan Ergül’ün 2023-2024 sezonu sonunda sona erecek olan sözleşmesini, 2024-2025 sezonu sonuna kadar +1 yıl daha uzattığını duyurdu.

Hekimoğlu Döküm Spor Tesisleri’nde Genel Sekreter Mehmet Alemdağ’ın katılımı ile yapılan imza töreninde başarılı orta saha oyuncusu Tunahan Ergül, yeni sözleşmesine imzayı attı.

GENEL Sekreter Mehmet Alemdağ, Tunahan’ın sözleşmesini +1 yıl daha revize ettiklerini ifade ederek, “Tunahan’dan çok memnunuz. Bu sezon şampiyonluk kadromuzun içerisinde bize katkısı çok fazla olacaktır. Hem kulübümüze hem de kendisine hayırlı olsun” dedi.

1461 Trabzon FK’da aile ortamı olduğunu belirten Tunahan Ergül ise, “Burada çok mutluyum. Tam bir aile ortamı var. Hem yönetim hem teknik heyet hem de oyuncular olarak birliktelik içerisindeyiz. İnşallah bu sezon sonunda bu birlikteliği şampiyonlukla taçlandıracağız.”

İmza töreni sonrası Başkanımız Celil Hekimoğlu, Genel Sekreterimiz Mehmet Alemdağ ve Sportif Direktörümüz Onur Çebi, kulübümüzle sözleşme uzatana Tunahan Ergül’e başarı dileklerinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap